Nikon D3100
Ja ta nikon d3100 ima full HD ampak saj pravim ne vem kako je z fotografiranjem ali se da delati z njim tudi normalne fotografije (v mislih imam ne preveč zakompliciranih nastavitev preden narediš navadno fotografijo kot z digitalcem, ker bi ga uporabljala tudi punca). Kaj si mislil z tem da ima premalo video zapisa? In pa še enrkat vprašanje ali se da recimo z p500 delati HDR fotografije?
Najbolje da si malo prebereš na tej strani: http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/ kjer so zelo točni podatki in detaljni opisi skor vseh fotoaparatov 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ni tolk fora body-ja fotoaparata kot pa optike, ki jo boš dokupil zraven... Sodobni kompakti lahko včasih naredijo lepše slike v nekih pogojih kot pa jih narediš z DSLrjem in KIT objektivom!!! Saj imajo kompakti začetno svetlobno vrednost boljšo kot cenovno dostopni objektivi za naše fotoaparate... Priporočljiva vrednost je 2.8 skozi celoten razpon goriščnice ali manj ( dobiš tudi na boljši ostrini slike )... kar pa je drago... Tako nam dostopni objektivi v rangu 300-500 evrov ponudijo le 3.5-5.6 ( Tamron ) in 4.5-6.4 mislim da ostale znamke... Torej v slabših pogojih svetlobe težje delat dobre fotke oz. potrebno dvigovat ISO in z tem pridobiti na šumu v sliki...
Jaz sem naredil nekaj slik z kompaktom, ko nikoli nebi rekli, da je z nekim fotičem za 100€ sploh možno... Primerljivo : ... za tako sliko bi rabil za DSLR hud svetlobno močen objektiv ( 1500€+ )
Še enkrat... optika je važna
House: za zahtevno amatersko uporabo imej samo dober objektiv in lahko kupiš tudi staro kišto- body
Jaz sem naredil nekaj slik z kompaktom, ko nikoli nebi rekli, da je z nekim fotičem za 100€ sploh možno... Primerljivo : ... za tako sliko bi rabil za DSLR hud svetlobno močen objektiv ( 1500€+ )
Še enkrat... optika je važna
House: za zahtevno amatersko uporabo imej samo dober objektiv in lahko kupiš tudi staro kišto- body
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica