Alu platišča Speedline Maracanna

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

zizek napisal/-a:Ja bile so,sem jih pobarval na mat črno.
:twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Ja, okusi so različni.Naprimer meni vse kaj je krom ali kaj se sveti nebi mel na avtu. :lol:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

zizek napisal/-a:Ja, okusi so različni.Naprimer meni vse kaj je krom ali kaj se sveti nebi mel na avtu. :lol:
jst edino polirane vetrnice bi imel na avtu 8) pa zgleda, da bom kr navadne dal gor, če jih dobim kje :?
krom pa tud jst nebi mel na avtu.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

okusi so različni ja:) :a2_jee
Uporabniški avatar
zizek

Bom jih dal na avtonet da vidim kako je povpraševanje. :?
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Ne bodi neumen, ko boš prodajal avto bo velik bolš da maš original, isto je z ventilarji. Magar jih daj na podstrešje pa naj se prah na njih nabira kot da jih prodaš. Drugače kupcev mislim da ni problem dobit :wink: dleonit jih je prodajal z gumami vred za 750€ se mi zdi in zgleda da jih je prodal, ker oglasa ni več.

Drugače pa vem za vsaj ene 10 kompletu veternic v radiju par kilometrov, samo jih fantje raje kupujejo kot prodajajo :lol: Upam da do spomladi prepričam koga da se loči vsaj od 1 kompleta :D
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
zizek

Hmmm... :?
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst bi jih že zdej kupil :D
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Nos, danes si dobu kuverto a? :lol: , so te podkupl na šihtu...hehe, zdej pa srbi srbi :lol: , mene je nehal srbet, sm že izprašil €
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a:Nos, danes si dobu kuverto a? :lol: , so te podkupl na šihtu...hehe, zdej pa srbi srbi :lol: , mene je nehal srbet, sm že izprašil €
:lol: :lol: :lol: srbi srbi
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Ti nimaš pravo taktiko..

-felge so redke "drage?", nekateri jih celo zbirajo zaradi redkosti :roll: :P
-pa full jih bi rad imel

to dvoje full ceno dviguje.

Vem kk je, ko ti je neki full ušeč "ženske..pa to... :roll: :lol: ", ampak to so sm felge noooooo :roll: :lol: :D :wink:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst ravnam z felgami kot z ženskami :oops:
sam spim ne z felgami :lol:
Uporabniški avatar
zizek

Drage drage,še kak drage.Tri leta nazaj ko sem se srečal z robnikom sem eno kupil novo in če se dobro spomnim so ble 57000 takratnih tolarjev. :wink:
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

ja-ja :lol: , ko ti :infinity: :a2_icon_auto in tle klučno vlogo igrajo felge, ker se znjimi voziš, čist :usa "ponosen", zjutrej pa zadovoljen na šiht :a2_icon_auto

:roll:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

zizek napisal/-a:Drage drage,še kak drage.Tri leta nazaj ko sem se srečal z robnikom sem eno kupil novo in če se dobro spomnim so ble 57000 takratnih tolarjev. :wink:
:shock: k lahko nove vetrnice kupm kje?
Odgovori