Glavna vožnja (izpit)

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

wily napisal/-a:al pa tko ko je en v trbovl naredil ko je mel glavno vožnjo: vzem lpo punco seboj, ene 10min prej pridita pa ti ga nej lpo potegne pa neboš mel več treme pred vožnjo, ker boš pol še naprej na punco študiro :lol: :lol:

to sma jst pa bratranc enga vidla, mel je tip glavno vožnjo za c kategorijo pred mano, pa mu ga lepo punco v avtu vlekla in midva tk čuden pogledama, ko se je cel rumen twingo nekam čuden migu, pa pogledama noter pa vidiš ti frajerja :shock: :D si je kr privošču :lol: 20minut kasnej pride nazaj pa ga vpršam, če je naredil vožnjo pa un ja itaq :lol: pol grema z mojim inštruktorju še prej na koffe pa je še bla una tm, pa jst povem inštrukturju pa un cel vesel se dere po štariji kira to, pa mu pokažem, ženska pa sam v smeh pa mal se še okol ust obrisala :D :lol: :lol:
ti pa s kulturn še pr takmu opravilu ljudi motiš pa v avto bulš, nč čudnga de j mogla poj okol ust brisat k s jo pa pr delu zmotu prasc :D :D :D :D :D :D :D

drgač pa jest sm en pir pa en šnopc ruknu k sm u drugo glavno vozu pa sm naredu k sm biv skuliran pa nč živčn u prvo k sm jo delu pa nč spiv pa ruknu tk da ne vem :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

0.3 pomaga ;) vemo mi to... v trbovljah je to standardna procedura :D
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

pa ste že slišal, da policaji tud avtošole ustavlajo pa jim dajo pihat? :roll:
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

Vi ste mi heroji. Zdej tko zgleda kot, da sami kroniki delajo izpit :)

Drgač pa nimaš bit kej živčn. Odpel tko k znaš. Jst sem naredu z 22 urami brez napake. Je pa tega že skor 10 let.
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

samo glej v ogledala, morš gledat skor več nazaj kot naprej. v špegle glej tako da uni od komisije vidi da gledaš v ogledala. da ne bo kot pri meni ker ko sem gledu v ogledala je uni gledu vn iz avta in pole mi je nakoncu prbil da nism nič gledu nazaj :) glej malo neopazno tudi inštruktorja če ti kaj signalizira, in če bo ratu gas trd ne na glas rect "je gas trd" ker učasih da nogo pod gas da ne mores it čez omejitev... če te bo poslal parkirat ne kompliciri. oglej si kje je najbolj simpel.

malo off topic. kolk pa maste kaj uro? k sm ga jst delu je bla 5000sit zdej je 25€. 18 uro sm meu pa glavno in naredu v prvo... to velja za Ajdovščino.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

etore napisal/-a:samo glej v ogledala, morš gledat skor veè nazaj kot naprej. v špegle glej tako da uni od komisije vidi da gledaš v ogledala. da ne bo kot pri meni ker ko sem gledu v ogledala je uni gledu vn iz avta in pole mi je nakoncu prbil da nism niè gledu nazaj :) glej malo neopazno tudi inštruktorja èe ti kaj signalizira, in èe bo ratu gas trd ne na glas rect "je gas trd" ker uèasih da nogo pod gas da ne mores it èez omejitev... èe te bo poslal parkirat ne kompliciri. oglej si kje je najbolj simpel.

malo off topic. kolk pa maste kaj uro? k sm ga jst delu je bla 5000sit zdej je 25€. 18 uro sm meu pa glavno in naredu v prvo... to velja za Ajdovšèino.
Jaz sem delal v Lj. Izpit sem opravljal dvakrat (prvič 42 ur, drugič 12). To je bilo približno 5 let nazaj in je bila cena ure 3800SIT, ko sem delal drugič, malo več kot 2 leti nazaj pa sem plačal 19€ za uro.
Moja punca je pa ravnokar naredila izpit, mislim da s 36 uro. Za eno uro je plačala 23€.
Sestrična ga tudi ravno upravlja, pravtako plača 23€ za eno uro. Prejšni teden je osmič padla na glavni. Sedaj ima okoli 70 ur in dvakrat opravljen teoretični del.
Slika
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Bor napisal/-a:Vi ste mi heroji. Zdej tko zgleda kot, da sami kroniki delajo izpit :)

Drgač pa nimaš bit kej živčn. Odpel tko k znaš. Jst sem naredu z 22 urami brez napake. Je pa tega že skor 10 let.
Js z 16timi urami v Velenju, pa še to sem vozil cirka 15 minut ker je izpitnik zamudil na mojo izpitno oz pozabil nanjo (mel sem prestavljen izpit-ura), tako da sem samo nekje tam blizu parkiral, ter obnril in nazaj.. brez napake seveda :lol:
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

Jst sem v Ljubljani delu. Lohk bi z 20 naredu pa sem hotu met še 2 mal za samozavest :) Majn ko tolk pa saj takrat ni šlo, ker je blo tolk vaj.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Uuuu hvala fantje za napotke, dones naredu društveno (14. ura), zdej pa še glavna :) aja pri nas u Kranju pri avtošoli Humar je ura 22€, dijaki študentje 20€

Še enkrat hvala :D
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Pr nas je bla ura vožnje 6 let nazaj če se prav spomnim 4.000 SIT. 13ta ura mi je bila pa izpitna in naredu sm iz prve. Aja, pa izpit sm mel v roki 10 dni po rojstnem dnevu, ki sm mel srečo da je en odstopu in sm pršu prej na vrsto (drugač bi mogu čakat 4 tedne na izpitno).
Uporabniški avatar
finzgar
Kraj: Kropa

Odgovor Napisal/-a finzgar »

Izpit sem opravil 13.5.2010, imel sem 28 ur, 25€/uro, naredil v prvo. Na glavno vožnjo sem čakal dolgih 20 ur (prijavil sem se v sredo ob 14ih, glavno vožnjo sem imel naslednji dan ob 10ih :D ). Ker sem imel manj kot 30 ur, a sem še vseeno spadal v stari sistem, so me ganjali po celih Jesenicah + avtocesta, vozil sem polnih 45 minut.

PS: Z novim zakonikom, ki velja od 1.3.2010 (pomojem) naprej, moraš imeti minimalno 30 ur.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

finzgar napisal/-a:PS: Z novim zakonikom, ki velja od 1.3.2010 (pomojem) naprej, moraš imeti minimalno 30 ur.
22 jih moreš met
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

tale € je pa kr konkretno podražil ure. Sam sem 4 leta nazaj dal 4100SIT, zdej se pa cene ur sučejo kr 25€ (kar je bivših 6 jurčkov).
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Jaz sem pri Relacu dal mislim da 22€ po uri.. z popustom za študente in dijake :lol:
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

Kje so tisti cajti ko je bila ura vožnje 2100 SIT ajoj. Kolkrat sm pa delu bom pa raje tih :D. Naredu sm pa na najbolj blesavo foro, ko se mi je dobesedno j___ebal ka bo on zadi govoru :D in reku na konc.
Štrom for wife, UPS for life.
Odgovori