Twingo 1.2 16v l.01

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Ja one za 500eur se bojo tezko prodale..kr cena je res previsoka :? ..no glavno da si ti felne dobil..boma mela enake :D ..ja prebarvane pa bojo ko nove :wink: ..cena pa je bla tud realna..cimprej zmontiraj pa poslikaj..ce pa bo kje kaksen zbor twingov pa me obvesti :)
Uporabniški avatar
916
Kraj: žalec

twingo 12-16v

Odgovor Napisal/-a 916 »

cena je res za polovico prevelika tako da mislim da se bo moral z njimi ozenit. :lol: :lol: :lol: .blo pa bi dobr ce bi se enkrat eno nedeljo najdl twingasi pa kako rekl.
Uporabniški avatar
916

Re: twingo 12-16v

Odgovor Napisal/-a 916 »

Slika
Slika
Slika
Slika
nova platisca INTRA T-LINE z gumami 14 col.
Uporabniški avatar
gaši

Ooo si jih le natakno gor :D ..lepo pridejo ja..kaj to si barval bol mat srebrno? ..kako dimenzijo pa mas gum? ..samo se okvirje od tablic dol poberi :)
Uporabniški avatar
916

Odgovor Napisal/-a 916 »

slike niso ravno najboljse vendar pa so felge metalik srebrne in se fuul svetjo tako da sem zadovoljen.gume pa so original 155-65 -14ker sem dobil nove ko sem kupil avto.naslednje pa mislim da bodo malo sirse.naslednje kar bi rad naredil na twingotu je da bi mi nekdo ki to obvlada potegnil ven pajle kiso nastale na parkiriscih ko nekateri z vrati udarjajo ob drug avto.sem slisal da nekateri to naredijo tako da ni potrebno nobenih licarskih popravkov.ali pozna kdo kaksnega ki to obvlada.poleg tega pa imam se en problem in sicer leva meglenka mi pri vsakem pranju postane znotraj mokra ceprav sem jo okoli zatesnil.Drugace pa sem z twingotom fuuul zadovoljen saj je se nekaramboliran in lepo ohranjen.Najbolj pa sem zadovoljen z motorjem 16vsaj je dosti boljsi kot je bil na mojem prejsnjem twingotu kjer je bil navaden motor.
Uporabniški avatar
gaši

Ja normalno da zakaj bi kupoval nove gume ce si dobil dobre zravn avta..pa samo te lepo zvozis pol pa druge ja :) ..ja sej tud jaz dost teh pikic po vratih od parkirisc ko so ljudje zelo nepazljivi in samo gasa ful odpret :? ..kak pa je postopek tega pa nevem? ..pravis da postane meglenka mokra ko peres avto..probaj jo ven vzet in poglej ce je zadak vse ok ce se dobro tesni...drugace pa, kaj bi dal jaz da bi bil tud moj 16V 8) ..
Uporabniški avatar
916

Odgovor Napisal/-a 916 »

zanima me ce bo v kratkem kaksno srecanje saj sem na forumu videl nekaj zanimivih avtov ki bi si jih rad ogledal od blize.ce bo se vidimo.lp
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... sc&start=0

tegale se moras udelezit, ce si vsaj mal renojevca... pa dost je za videt gor vrjem :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
916

Odgovor Napisal/-a 916 »

kar se tice zborov v tujini nimam ravno nekih zelja saj je pri nas kar nekaj dobro predelanih avtov ki jih je dobro videt.upam da ne bom koga uzalil ampak se mi zdi da tako dobrega renaulta kot ga ima v celju mislim da se pise rozanc ze dolgo nisem videl .gre se pa za renault gt turbo srebrne barve.imam pa se eno vprasanje in sicer kje bi se dalo nabavit siberdah ki se odpre tudi nazaj ne samo navzgor.lp
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

916 napisal/-a:kar se tice zborov v tujini nimam ravno nekih zelja saj je pri nas kar nekaj dobro predelanih avtov ki jih je dobro videt.upam da ne bom koga uzalil ampak se mi zdi da tako dobrega renaulta kot ga ima v celju mislim da se pise rozanc ze dolgo nisem videl .gre se pa za renault gt turbo srebrne barve.imam pa se eno vprasanje in sicer kje bi se dalo nabavit siberdah ki se odpre tudi nazaj ne samo navzgor.lp
Heh to je en avto :D Fora je v druzenju...
Uporabniški avatar
916

Odgovor Napisal/-a 916 »

zdravo.ta teden se je na twingotu opravil velik servis na motorju in zavorah tako da je sedaj pravi :evil: .edino kar imam se v planu je siberdah.Zanima me kje bi ga lahko nabavil.Imam pa se eno vprasanje in sicer kaj narediti z amortizerji da bo avto bolj trd in ne bo tako poskakoval po cesti ceprav sem ze zamenjal fedre z krajsimi.lp
Uporabniški avatar
gaši

Ja lahko das se trpat amortizerje..

Kaj sibedah bi naknadno montiral? ..
Uporabniški avatar
gaši

pardon, trsat sem mislo.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Za rocni sibedah mislim da ni tak problem, najbolje je da ga snames iz kaksnega Twingota, bo najmanj zajebancije. Drugac pa gledas da pase debelina strehe (sej razlike so minimalne) pa priblizno da je enako ukrivljeno da ti bo lepo tesnil.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
916

Odgovor Napisal/-a 916 »

siberdah bi imel najrajsi taksen da se sipa odpira tudi nazaj in navzgor.pri nas so samo od webasta vendar pa se mi zdijo predragi.ali pozna kdo kaksen naslov v tujini.
Odgovori