RS napisal/-a:Ma kaj delajo iz Rally-a!
Monster show ze tisto na njihovih X games je totalno odbito!
Naj pridejo na WRC al pa v EU pa da pol vidmo fante. Na parkplacu znajo vsi tiscat!
Legende so ala taki http://www.youtube.com/watch?v=51vLS60t ... re=related
Bi rad vidu tega KENa tkole pelat! Nikada
Sem uspel do konca pogledat marsikater horror filmcek, tega mi pa ni ratalo!
Sej tip obvlada, sam kolk pa kamera naredi strasen ucink to pa ni normalno. Tle k se pele 60 skos uvink ze zgleda grozn...tud ce bi gledu takle posnetek iz yugota v ilirski bi ti blo grozn. Uzun k pa gledas pa misls da prmer stoji.
RS napisal/-a:Ma kaj delajo iz Rally-a!
Monster show ze tisto na njihovih X games je totalno odbito!
Naj pridejo na WRC al pa v EU pa da pol vidmo fante. Na parkplacu znajo vsi tiscat!
Legende so ala taki http://www.youtube.com/watch?v=51vLS60t ... re=related
Bi rad vidu tega KENa tkole pelat! Nikada
Em tale Ken ni tok lulck tud u rallyju ne
2005 je bil novinec leta na rallyju america
2006 je bil drugi u skupnem sestevku na rallyju america
2007 tud drugi al tretju u skupnem sestevku na rallyju america
in letos se tud bori pr vrhu tko da ni lih kr en no
Ja pa si pogledal konkurenco?
Ma brez veze tam majo totalno drugo sceno. Sej pravim iz vsega naredijo spakedralo in tud iz klasicnega rally-a so!
sam fantje, je pa treba vedt da se tm preko mora rally sele razvija in se je sele zaceu orenk sirit po ameriki za razliko od evrope kjer se rally pele ze desetletja.
pa to da mu je DC sponzor, ta filmcek je reklama za DC fantje dejte bit resni za koga bo pa pelu po ameriki (kjer se ni tolk razvit sport (se ponavljam ja)) a za subaruja? citroena? nope, tuki je v igri denar in sam zarad tega ker ni rally razsirjen v ZDA kot drugod se pr teh "mogotcih" ne zanimajo za tm eno jenki prvenstvo.
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
no sej sam mislu sm povedat da DC ze od nekdaj da velik za reklamo...men film niti ni pozerski, imajo tud promo snowboard video, ki prikazuje cel mountain lab
Primoz Five napisal/-a:no sej sam mislu sm povedat da DC ze od nekdaj da velik za reklamo...men film niti ni pozerski, imajo tud promo snowboard video, ki prikazuje cel mountain lab
tist je pa sploh hudo.
"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Sej se ni noben spotaknu ob to,da mu je DC sponzor.Pac zacetek in konec je cista reklama.Sej tip zna vozt in z veseljem pogledam njegove posnetke sam pac tale video je pa res pozerski.