xCarLink
alibaba 10 let vsak MP3 in audio ko pride k bajti arhiviram
cez 100 CDjev mp3jev in se enkrat toliko DVDjev pa preko 300 filmov (DVD) ...
Do nedavnega sm mel se tut lepo zbirko programov pa sm bek zmetav ker je vse blo neuporabno ze 
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Zdaj imam ta modul en teden v avtu in se mi po pravici povedano ne zdi neka super-truper pogruntavscina.
1. Na USB-ju bere datoteke samo ce so v obliki "CD01"...
2. Teh datotek je lahko samo 6 (do CD06)!
3. V vsaki datoteki je lahko samo 99 skladb...
4. Vrstni red predvajanih skladb ni abecedni temvec nek svoj...
Tak kot so bile datoteke dodane v nek direktorij... (to me se najbolj od vsega moti). Ce bi znal resiti ta problem bi se nekako sprejel zadevo.
Tak kot so bile datoteke dodane v nek direktorij... (to me se najbolj od vsega moti). Ce bi znal resiti ta problem bi se nekako sprejel zadevo.
Sicer videno v alfi, ne vem ce je v renaultu kej drugace... Bp prebere 10 map oz. "cd-jev", dela tudi z 150+ datotek v mapi, vec ni blo sprobano.s3c napisal/-a:Zdaj imam ta modul en teden v avtu in se mi po pravici povedano ne zdi neka super-truper pogruntavscina.
Sicer pa je tole idealna zadeva za nekoga, ki mu original radio ali changer ne podpira mp3, nebi pa rad menjal radia oz. se znebil changerja.
Mape pa morajo biti poimenovane s CD01... zato ker napravo zazna kot changer in se je treba nekako premikat cez mape.
Če je ravno, ni zabavno.
Se strinjam s tabo! Tudi sam bi se od originalnega radia (ter obvolanskih komand in displey-a) zelo tezko locil, tako da bom to pac sprejel.
Zares me moti edino le to, da komade ne predvaja v takem zaporedju kot so prikazani v explorerju... Se to da s kaksnim programom urediti?
Recimo da je v direktoriju 200 skladb in dodas eno, ki se zacne na "A"... V explorerju je seveda na zacetku, v avtu pa tudi malo ne mores vedeti kje jo iskati, po vsej verjetnosti bo nekje na koncu...
Zares me moti edino le to, da komade ne predvaja v takem zaporedju kot so prikazani v explorerju... Se to da s kaksnim programom urediti?
Recimo da je v direktoriju 200 skladb in dodas eno, ki se zacne na "A"... V explorerju je seveda na zacetku, v avtu pa tudi malo ne mores vedeti kje jo iskati, po vsej verjetnosti bo nekje na koncu...
Je mozno da sortira po ID3 tagih? Tolko ga pa nisem uporabljal da bi se osredotocil na to kako sortira.s3c napisal/-a:Se strinjam s tabo! Tudi sam bi se od originalnega radia (ter obvolanskih komand in displey-a) zelo tezko locil, tako da bom to pac sprejel.
Če je ravno, ni zabavno.
Tudi moj radio igra zgolj audio CD, pa bi si namontiral tole USB zadevo.
Tam na tisti povezavi iz prvega posta so zadeve po 100eur! Za ta denar si raje kupim boljsi radio! ..
A obstaja torej kaksen nastavek, da ga vklopim kje zadaj v radio, pa potem dam gor USB kljucek in zadeva spila MP3? ..
Tista slika kabla se mi zdi, da je na obeh koncih za USB in to verjetno v mojem primeru ne pride v postev?
Tam na tisti povezavi iz prvega posta so zadeve po 100eur! Za ta denar si raje kupim boljsi radio! ..
A obstaja torej kaksen nastavek, da ga vklopim kje zadaj v radio, pa potem dam gor USB kljucek in zadeva spila MP3? ..
Tista slika kabla se mi zdi, da je na obeh koncih za USB in to verjetno v mojem primeru ne pride v postev?
-
fijavzdejan