Avto vergla v prazno "ccccccc"_ne vzge

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Aha, ja js sm skos mislu da je ono pod avtom pumpa, ne tisto pod zici :)

Ja v glavnem tam v uni posodi je full enih kablov :shock: se mi tud saja ne kerga pogledat, no bom precekiro ko pridem iz sluzbe...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Najlazi ti bo ce ti bo kdo pomagu in ko bos dal kontakt naj ta drug poslusa tm pri skatlici ce se prizge rele al pa naj mal potipa ce se vklop. Ce ni elektronka sla edin kar se spomnem je pumpa :?
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

Jaz sem mogu kar dobro razrezat prtljaznik da sem prisu do pumpe kako ma tvoj clio narejen nvm...Probas lahko ce dobi tok na pumpo ce jo potem pa pumpo ven tko kot jaz uzel ven probal preko polnilca zunaj pa je delalo kar zlepega. Meni je verjetno kaka smet prislla malo naprej nazaj zasukal pumpo pa je blo
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

ps. je pol uzgala?
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Predno karkoli ven sravfas, vzami kanglico in snami cevko za bencin in daj kontakt. Ce bo pritekel bencin ni kriva pumpa, ce pa ne si pa ziher kje je problem. Ceprav, ce ni nobenega zvoka je res verjetno pumpa fuc. Poglej varovalke v motornem prostoru, pri meni je ena ki kontrolira vse od injektorjev, pumpe in se marsicesa. Lahko da ti je tisto skurlo, je pa v eni taki podolgovati crni skatlici. Ce je tam vse ok, se potem pocasi lotis kontaktov na pumpi.

Fajn zrihtej!

LP
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

bil je en zelen kablcek, k je na desni strani tle pod vetrobranskim steklom, sej ziga ve...

Drgace ziga vetranca ni delala, pa ono varovalko je skurlo, tak da sm dal nazaj 30 notr, pr eneju sm dobu novo vetranco ki dela bp.

Tak da hvala enej, in ziga oba sta mi pomagala, da se lahko zdj po toplejsih dnevih normalno vozm... :wink: :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

no problemo ;) :)
Slika
事実は拳ではない!
Odgovori