Vceraj je avto sel k mehaniku in smo merili vse sorte stvari od kompresije do vlage v zavorni tekocini.
Vse kaze kar vredu, samo labmbda pa svecke in podobno je zrelo za menjavo (BTW a kdo ve koliko stane original lambda od renoja ali pa boscheva univerzalna?).
Zmerili smo tudi debelino laka, ker me je zanimal, ce sem kje slucajno spregledal, da je bil avto zaleten in na moje veliko veselje ugotovil da razen obeh zadnjih blatnikov (clio klasika) in pa levega boka ni bil nikoli strihan nikjer drugje.
V kratkem bom prenovil se lita platisca, ker mi je skoda nekomu placevat za nekaj kar znam narest sam. Edino ne vem kaksen odtenenek bi dal. Oziroma kaksne so bile original, ko je bil lak na njih svez. Zanima me ce obstaja kaksna koda original barve, tako kot za barvo karoserije (449)?
Najbolj originalne feltne, ki jih lahko najdes so na Cliotu stevilka 0001, ki je bil podarjen Franku Williamsu, ki ima tovarnisko kilometrino, oziroma jo je imel dokler ga ni vozil Tiff Needel v primerjavi z novim Cliotom 197. Samo iz videa je tezko reci kak je pravi odtenek zaradi uporabe polarizacijskih filtrov pri snemanju epizod.
Evo rad bi da bi bil moj na koncu tak:
LP Robi