Clio Williams l.94 No. 6035

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Evo mal updata...

Vceraj je avto sel k mehaniku in smo merili vse sorte stvari od kompresije do vlage v zavorni tekocini.

Vse kaze kar vredu, samo labmbda pa svecke in podobno je zrelo za menjavo (BTW a kdo ve koliko stane original lambda od renoja ali pa boscheva univerzalna?).

Zmerili smo tudi debelino laka, ker me je zanimal, ce sem kje slucajno spregledal, da je bil avto zaleten in na moje veliko veselje ugotovil da razen obeh zadnjih blatnikov (clio klasika) in pa levega boka ni bil nikoli strihan nikjer drugje. :a2_avtomobilizem_com_vihu

V kratkem bom prenovil se lita platisca, ker mi je skoda nekomu placevat za nekaj kar znam narest sam. Edino ne vem kaksen odtenenek bi dal. Oziroma kaksne so bile original, ko je bil lak na njih svez. Zanima me ce obstaja kaksna koda original barve, tako kot za barvo karoserije (449)?

Najbolj originalne feltne, ki jih lahko najdes so na Cliotu stevilka 0001, ki je bil podarjen Franku Williamsu, ki ima tovarnisko kilometrino, oziroma jo je imel dokler ga ni vozil Tiff Needel v primerjavi z novim Cliotom 197. Samo iz videa je tezko reci kak je pravi odtenek zaradi uporabe polarizacijskih filtrov pri snemanju epizod. :(

Evo rad bi da bi bil moj na koncu tak:

Slika

Slika

Slika

Slika

LP Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

take fetlne ma moj bratranc na golfu 2 gti in so .....ena lepsih felten za tega cliota...drugac sonde so poglej pa na www.herkules.si...so pa kr drage ampak k mas stroj doma niti ni vazn...men nebi blo 8)
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
robi1000

Bomo vidli, mam nekaj zvez v avto svetu tak da dobivam malo popusta tu in tam. :D

EVO tole sm najdu:

http://www.cliowilliamsclub.net/clio/ev ... 2004/0.jpg

Cloveku kr mal grebenck zraste ko vidi v kaki druzbi je Clio... :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Res hudo da si kupu tole legendo, pa upam da ti jo bo ratal zrihtat tako kot si si zastavu.
Dej se ksno slikco od srcka nalimi gor
Slika
Uporabniški avatar
robi1000

Evo zamenjana razdelilna kapa, rotor, vse svecke in kabli.

Slika

Zdej pa pride na vrsto se srcek masince.
Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Jest bi sam prasov koliko te je stal materijal na sliki, ker mam u planu isto za zamenjati.
Zadnjic sm se vozu z r19 od kolega k ma wilija notr,kaj pa ta masinca dela :shock: ,kaj poj more sele delat u cliotu,dobr rihtej.
Slika
Uporabniški avatar
robi1000

Cist kolk pride posamicna stvar ti tezko povem kr sm placu samo koncni znesek. Material na sliki drgac pride okol 120 eurov (kar je za moje pojme svinjsko drago!), jaz mam pac tako sreco, da lahko za lastne potrebe zadeve dobim stvari po nabavni ceni tko, da sm dau malo manj kot 50 evrov. Zal morm rect, da ne morm nobenmu nic zrihtat, ker ze zame tezko dobim. Dejstvo pa je da so kabli dalec najdrazja zadeva.

Svecke so Eyquem z tremi elektrodami original za Williamsa za ostalo se pa itak vidi kaj je.

Robi
Slika
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Ja, kabli so res dragi. Pazi, pa fajn zrihtej legendo! 8)
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
robi1000

Torej pred kratkim, ko sem se vracal z morja mi je na cestninski postaji avto crknil in od takrat cudno dela. V okolici glave nekaj tolce(Vec v Okvare in Pomoc). Zal sem naletel na tezavo. Nas mehanik, ki nam ponavadi sravfa avte je specializiran za Audi, Opel, BMW... Nemce uglavnem. In ker nima izkusenj z temi motorji (F7P in F7R) je po njegovem edina varjanta da se da motor ven in celega razmontira. Dolocene stvari, ki bi jih rad izvedel je dal Privatnik (Ales) drugacne, lazje varjante (npr. kako se bate vn odsravfa). Zato me zanima ce je tle na forumu kak majster, ki se kolkor tolk spozna na te motorje, oziroma si jih sam sravfa.
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Sm slisu ja...baje da ti je jermen preskocu? No nevem no...hodasa sta tko rekla :lol: :? Pridta z Mitjo mal na obisk :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
robi1000

Po dolgem casu, ko v tej temi nisem nic objavil bom pocasi zacel limat slikce dela zadnjega pol leta.

V tem casu smo odprli motor in ugotovili zakaj zadeva ni delovala. Najprej bi rad povdaril, da bi bilo potrebno mehanika, ki je na tem avtu prej delal javno lincati, muciti z veliko domisljije, razcetveriti, obglaviti...
Take pocarije svet ni videl. Zato se je tudi zgodilo kar se je zgodilo. Torej, vzrok zakaj je vse skupaj crknilo je cista malomarnost prejsnjega lastnika.

Poizkusal bom izbrati najboljse slike iz serij in jih bom objavljal v kronoloskem zaporedju tako kot so se stvari priblizno odvijale.
Slika
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

In kaj je blo? Avto ze laufa?

Hitr kaksno sliko(e) nalimej...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
robi1000

Vmes sem dobil nov pokrov volana (slikco je objavil Ziiga ker sem imel nekaj tezav z kompom).

Glej spodaj :D
Zadnjič spremenil robi1000, dne 29 Jan 2008, 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Odgovori