Pol pa policaja zbi! Kle nau škode,MasTTer napisal/-a:Ja, samo otroci nehodijo zjutraj ob 3-6h domov hehe.. te so ceste skorajda prazne, tak da ni panike, samo škifi so zunaj tu pa tam, ko nimajo kaj za delat.
Spet sofinanciram policijske place
Tudi jaz bom sedaj 4 dni delal zastonj-no za skife! Bljek pa glih sedaj ko je treba za morje sparat- pa se srevis mislim prej naredit.Bojci napisal/-a:No, 15.7.2004 (cetrtek) sem spet prispeval v drzavno blagajno ministrstva za notranje zadeve....za 15.000 so me oskubli...
No, en teden bo Bojci vozil jajca po cesti, te pa ziher gasa, ker drugace ne znam!

Pri nas se semaforji "ugasnejo" ob 22 oz 23 uri.Yacksy napisal/-a:s3ker napisal/-a:mene so pa kakšna dva mesca nazaj ustavl oz. bolje receno prinorel za mano s sireno, ker sm prevozu rdeco luc, sam pazte to: blo je med tednom ob treh ponoci, križišce pregledno 150 m v levo stran, vec kot tristo v desno, naprej in nazaj pa tut. vse ravno v glavnem in nikjer nobenga avtomobila, men se je pa mudilo v službo. pol mi je dal še pihat, pa je blo itaq 0,0 ker pijem samo 6 dni v tednujoke
no v glavnem, dobu sm 40k kazni!!! totalna bedarija, ajde ne recem ce bi blo to sred belga dneva, da koga ogrožaš al pa kej podobnga. tisto bi blo prav, ampak folk.....ob treh zjutraj!!!! kar je blo je blo, tam sigurno ne bom vec prevozu rdece luci oz. nikjer vec. ta dnar bi konc koncev lahk šel za styling avta.
previdno na cesti in po pameti![]()
lp,s3ker
Isto pri meni. Sam da je blo to ob 4 zjutri![]()
Nikjer nobenga avta v radiju pol kilometra, sploh ne vem kdaj mi je marico za rit prkuru. Pol pa še zacne: "A mogoce slabo vidite, cez rdeco ste šli." Sem si sam mislu, majku ti ceško zabito, k ne vidš, de ni nobenga na cseti. Alo, bi mi dal opomin (dijak, pa to), a neeeeeeeeeeeeee. Užge mi 40 cukov. Hvala kurcu za polovicko.
Glede alkota pa, ne vozm pijan, tut cist mal ne. Pa se mi treznemu vcasih ( zihr vsako soboto) bolj dogaja kot tistim, k so mal naklani.
Tako da ni tekih problemov.
Sicer pa fantje - rdeca je rdeca - sorry
Chip