Megane R.S. 250 - Alonso
In kje so ti pa avto sestavljali, mislim naredili... v Franciji ali pri nas???
Najbrž v Franciji in ti niso ledice poštimali? Zanima me pa zato, ker sem ga jaz tudi naročil in izrecno napisal, da ledice morejo biti! To je serijsko drugače mar ne?
Bomo videli odgovor tekom drugega tedna...
Najbrž v Franciji in ti niso ledice poštimali? Zanima me pa zato, ker sem ga jaz tudi naročil in izrecno napisal, da ledice morejo biti! To je serijsko drugače mar ne?
Bomo videli odgovor tekom drugega tedna...
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Hm...to pa se mi zdi nekako zgrešeno, da ne zvežejo že tam...saj zakoni so isti ali kako...Duli napisal/-a:megana itak ne sestavljajo v franciji, temveč v palencii v španiji. v franciji sestavljajo samo še cliota rs-a. ledice pa mislim da zvežejo pri nas, potem ko avto že pride v slovenijo.
Pri nas niso prepovedane, saj gre za dnevne luči. Ampak stvar je zgleda takšna, da jih v SLO ne moreš uradno naročiti ob novem avtomobilu. Kot recimo drugje (Francija). Gor so za doplačilo 250 EUR v konfiguratorju, razen model RS Luxe jih že ima serijsko.
Žal je pač tako pri nas, da imamo malo bolj oskubljene različice (Oprema, manjša izbira motorjev). Je pač cena temu primerno tudi nižja.
Nabavi jih posebej in jih daj tu zvezat, kot par uporabnikov. Bosta Alonso in Aleen povedala. Pa zadeva izgleda, kot bi bila že tovarniška
Žal je pač tako pri nas, da imamo malo bolj oskubljene različice (Oprema, manjša izbira motorjev). Je pač cena temu primerno tudi nižja.
Nabavi jih posebej in jih daj tu zvezat, kot par uporabnikov. Bosta Alonso in Aleen povedala. Pa zadeva izgleda, kot bi bila že tovarniška
Ja tako je kot je Mark napisal ... za Slovenski trg naj jih nebi imel nihče ... vendar so jih naknadno lahko dobili kupci modela Sport (brezplačno) ... Cup podvozje in Led diode pa ne gre skupaj .... V mojem primeru je del stroškov diod financirala AH, ostalo pa samMasTTer napisal/-a:Ja, samo upam, da je zastonj, kot sem v nekaterih postih opazil, da stane 1100, ampak da vseeno zastonj dobiš.... noben mi pa konkretno še ni odgovoril, kako je to rešil, da nebi več ugibal....
RENAULT Sport

In konkretno res pri nas stanejo 1.100 za 2 navadni plastiki z ledicami?
Kako pa veš kateri paket je Sport in zakaj Cup različico več ni športna?
A so mogoče v tem paketu Premium 18" kao not ?? Samo nikjer ne piše.
V konfiguratorju, ko izberem mojo različico piše to, pod serijsko opremo: Brez meglenk spredaj <-- ker te ledice so kao meglenke, če dobro vem.
In to piše, kar koli izberem...
V tistem premiumu celo piše, da je zadnja klop deljiva na 3 in je sredinski podstavek za roko zadaj... a to drugače ni??
Ko podjetje naroča vozilo preko tistega programa, najbrž te ledice lahko izbere? Bom v pondeljek to poizvedel, ker baje tam bi čisto vse pisalo. Ker ne vem, kako naj naročijo, če jih nikjer ni za naročit po katalogu?
Kako pa veš kateri paket je Sport in zakaj Cup različico več ni športna?
A so mogoče v tem paketu Premium 18" kao not ?? Samo nikjer ne piše.
V konfiguratorju, ko izberem mojo različico piše to, pod serijsko opremo: Brez meglenk spredaj <-- ker te ledice so kao meglenke, če dobro vem.
In to piše, kar koli izberem...
V tistem premiumu celo piše, da je zadnja klop deljiva na 3 in je sredinski podstavek za roko zadaj... a to drugače ni??
Ko podjetje naroča vozilo preko tistega programa, najbrž te ledice lahko izbere? Bom v pondeljek to poizvedel, ker baje tam bi čisto vse pisalo. Ker ne vem, kako naj naročijo, če jih nikjer ni za naročit po katalogu?
timy napisal/-a:Novi Megane Rs ima prednje LED luči v odbijaču v paketu Premium vendar ta paket NI združljiv z paketom CUP tako da je pri naročilu avta potrebno premisliti kaj je Vam(kupcu) bolj pomembno ali izgled(Premium paket z LED lučmi) ali funkcionalnost(Cup paket z športnim podvozjem in z zaporo diferenciala oz LSD).LED luči pa NISO meglenke vendar dnevne luči.
Upam da sem dovolj razumljivo napisal.![]()
Lp,timy
Dost off
RENAULT Sport