Pa da vprasam tako zdej; koliko jih lahko dam spredaj-zadajurosr napisal/-a:
1. 0mm
2. ja
R5 GTT by ALANSport
Spredi gre 20mm ce ne bo spuscen u nulo, ce bo spuscen je pa odvisno od feder ce so gewinde je kul, no za zadi pa brez predelav ne bo slo, tud ce ni spuscen bo na kakmu velikem rukerju porajsalo uzadi, ce pa das 20mm pa spustis avto, pa rajsa tud po obrobi, resitev je da se obroba stanjsa pa uzadi ful pleha vn odreze.5 GTT napisal/-a:Pa da vprasam tako zdej; koliko jih lahko dam spredaj-zadajurosr napisal/-a:
1. 0mm
2. ja
@5 GTT: V bistvu so ti ze vse odgovorili
. Ali imas kaksno posebno zeljo po distancnikih? Ce ti ne gre za izgled oz. za spreminjanje voznih lastnosti jih kot ze napisano ne potrebujes.
Se vedno pa ni poznano koliko bo pa spuscen avto, ce bo?
Vseeno pa mislim, da za 195/45 15 (brez dodatnih distancnikov) ne bo potrebnih nobenih predelav, tudi ce bo avto spuscen (predvidevam, da verjetno ne bo vec kot kaksnih rahlih -30mm). Ze na navadni 5ki ta dimenzija ne dela posebnih tezav. Prav tako na moji GTTjki (brez kaksnega rezanja ipd) kljub nizanju nikjer ne drgne s to dimenzijo gum.
Za 16V zavore si pa tudi dobil odgovor, da pase brez predelav.
LP, Primoz
Se vedno pa ni poznano koliko bo pa spuscen avto, ce bo?
Vseeno pa mislim, da za 195/45 15 (brez dodatnih distancnikov) ne bo potrebnih nobenih predelav, tudi ce bo avto spuscen (predvidevam, da verjetno ne bo vec kot kaksnih rahlih -30mm). Ze na navadni 5ki ta dimenzija ne dela posebnih tezav. Prav tako na moji GTTjki (brez kaksnega rezanja ipd) kljub nizanju nikjer ne drgne s to dimenzijo gum.
Za 16V zavore si pa tudi dobil odgovor, da pase brez predelav.
LP, Primoz
Ja ma sem tepecschkorc napisal/-a:Se vedno pa ni poznano koliko bo pa spuscen avto, ce bo?
Avto bo malo spuscen. Spredaj so Jamex po mojem ene 35mm in zadaj bo torzija spuscena za en zob. Kokr mi je znano naj bi to bilo cca. 30mm
Za te dimenzije gum mi je znano da je obseg tam tam, sam nisem bil preprican zaradi ET feltn, zato sem bil malo v dvomih
P.S. Za celjusti mi je sedaj jasno ja. Se komu sanja kje bi dobil pol nosilce od celjusti od 16V? Ker ce imam ze za kupit nove diske bi vzer raje te vsaj malo vecje, ce ne za drugo, ker bo skozi feltne dosti videt
Deli R5/GT turbo- 041687548
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Se dela, se delaPrimoz Five napisal/-a:Stricek kako kej projekt
Motor je ze notr, se polosovine dam gor pa olje natocim pa probam zalaufat.., da vidim ce vzge sploh- ce ne da zapeljem vse skup dol v dolino
Ja madona bos pa ze zrihtou da bo laufou, ce si ceu auto zrihtou bos pa se masino zrihtou!5 GTT napisal/-a:Se dela, se delaPrimoz Five napisal/-a:Stricek kako kej projekt, sam ni cajta slikarit
Morem res kej ta vikend poslikat
![]()
Motor je ze notr, se polosovine dam gor pa olje natocim pa probam zalaufat.., da vidim ce vzge sploh- ce ne da zapeljem vse skup dol v dolino![]()
![]()
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
bam88 napisal/-a:povj v kero dolino da pridem s prikolico
Ja no, mal sem se pohecal, ne nc prikolce se zaklaplat
Sem ze v soboto jo skor ko me je tamau tako razjezu..- je odhaklal vrata od garaze, pa je mal zapihalo pa bum v vrata
Cez vikend pa obljubim mal updejta
- Primož Five
Mah, tud na mojih maketah brisalci izginjajo neznano kam!Primoz Five napisal/-a:ves kako je to...seveda ti bodo pticki kakal pa muhce pa fousija bo pa tko...sej ves..za nas pikolovske obstajajo makete
Drugace pa upam, da tole zverinco tud kdaj (ubistvu cimprej) v zivo vidim! Pa da se pikolovci skup zberemo!
- Primož Five