Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Sem Megane Grandtour GT, rad bi bil pa Megane Grandtour RS

Ne bodi kar nisi. [emoji23][emoji23]. Samo to je pa nekaj stalo.
Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SNE-LX1 z uporabo Tapatalk
A nima nobeden kak odgovor na to vprašanje?alvin74 napisal/-a:Eno vprašanje. Ali je možno da bi se šipe odprle na daljinca, kak bi bil postopek če se da?
Ne da se, če ima, ima samo zapiranje.alvin74 napisal/-a:A nima nobeden kak odgovor na to vprašanje?alvin74 napisal/-a:Eno vprašanje. Ali je možno da bi se šipe odprle na daljinca, kak bi bil postopek če se da?
RenaultSport
Ne da se, če ima, ima samo zapiranje.Spula napisal/-a:alvin74 napisal/-a:A nima nobeden kak odgovor na to vprašanje?alvin74 napisal/-a:Eno vprašanje. Ali je možno da bi se šipe odprle na daljinca, kak bi bil postopek če se da?
Hvala
Ja, zapiranje deluje, odpiranje pa žal ne. Mogoče edino, če se da z ddt4all vključiti tudi to.
https://www.autobild.de/artikel/renault ... 1423879497
Megane se je odlično odrezal na nemškem testu.
Kein Perfektionist, aber eine hübsche Alternative zum Golf
Megane se je odlično odrezal na nemškem testu.
Je že kak info kdaj pride FL grandtour na naše ceste?
Začetek 2020.
Evo še povzetek za vse tiste ki razmišljate o nakupu 1.33 TCE 140.
Imel sem na testu karavanskega megana, na navadnih 16' feltnah. Po narejenih 260km mešanega cikla je bila poraba po računalniku 6.8L in 7L če greš računat na roke. Glede na to, da smo ga 3 različni vozniki prtiskali je to super rezultat. Z normlano vožnjo je 6.5L na mešani cikel dosegljivo brez problema, moči je tudi več kot dovolj za družinski avto. Če vzameš v obzir da je 1.5 dci okoli 300€ dražji in velikoooo počasnejši od TCE 140 je totalno brezveze uzemat dizla.
Uglavnem, upajmo samo da je konstrukcijsko dober, ker za vozit je vrhunski.
Imel sem na testu karavanskega megana, na navadnih 16' feltnah. Po narejenih 260km mešanega cikla je bila poraba po računalniku 6.8L in 7L če greš računat na roke. Glede na to, da smo ga 3 različni vozniki prtiskali je to super rezultat. Z normlano vožnjo je 6.5L na mešani cikel dosegljivo brez problema, moči je tudi več kot dovolj za družinski avto. Če vzameš v obzir da je 1.5 dci okoli 300€ dražji in velikoooo počasnejši od TCE 140 je totalno brezveze uzemat dizla.
Uglavnem, upajmo samo da je konstrukcijsko dober, ker za vozit je vrhunski.
Jaz imam pa 2 vprašanji, imam Megana IV 1.5 dCi, nimam pojma kakšne opreme.
1. Ali lahko sam menjam baterijo v ključu? Se mi zdi da zadnje čase dela zares slabo, prime v petem poizkusu...
2. Kolega ima v svojem Meganu (2017, malo boljša oprema) nastavljeno, da mu avto zapiska ko zaklene vrata (ima pa kartico, ne ključa). Se da to kje v nastavitvah vključiti ali je povezano s stopnjo opreme?
1. Ali lahko sam menjam baterijo v ključu? Se mi zdi da zadnje čase dela zares slabo, prime v petem poizkusu...
2. Kolega ima v svojem Meganu (2017, malo boljša oprema) nastavljeno, da mu avto zapiska ko zaklene vrata (ima pa kartico, ne ključa). Se da to kje v nastavitvah vključiti ali je povezano s stopnjo opreme?
Megane 4 ima ključ?
Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Ja, to imam pomojem. Anyways, noben ne ve? 
Kot si že sam ugotovil so določene funkcije povezane s paketom opreme...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.