Xenon za Cliota 2

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

Imperator napisal/-a:cudno to, men sprednje meglenke nc ne blescijo ce ma kdo przgane. mene edin dolge luci ful motjo, al pa ce ma kratke nastimane tko da luno osvetljujejo :evil:
Enkrat v temi se pelji ko bo dezevalo. BOs videl kako te prednje meglenke fajn oslepijo. Da o zadnjih ne govorim...
Takim je treba mal poblendat, ceprav jim nic ne kapne.
lp Dejan
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

ok, cist smo sli oftopik. :)

zadne meglenke so fajn ce se ti kdo na rit zalima.

torej bele meglenke, kako? :)
?†it ... spet mam prav!
5h00t3r
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a 5h00t3r »

Vidljivost v megli bo slabsa, zato ne vidim razloga za menjavo.
Ce pa si eden izmed tistih pozerjev, ki brez potrebe vozijo s prizganimi meglenkami, bi ti pa najraje se te ven pobral... :wink:
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

JA se v meglenke dej tiste fejk Xenon zarnce pa bo, mislm da so not zarnice H1 ali pa H3 nism sigurn vem da ma fotr v meganu H1 in jst mam v tastarmu Cliotu H1.
Poglej kasne zarnce mas pa take nabavi in bos mel Xenon meglenke :D
Nutcase.v

Odgovor Napisal/-a Nutcase.v »

Pozdravljeni! Meni pa ni pomemben denar, le rad bi dal original xenon na mojega Cliota z vso periferijo, torej pranjem zarometov, nastavitev visine al kaj je ze.
Torej kam se obrnem in koliko bi oz. me bo to prislo?
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Si ze vprasal na Renault servisu?
samojura
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a samojura »

5h00t3r napisal/-a:Vidljivost v megli bo slabsa, zato ne vidim razloga za menjavo.
Ce pa si eden izmed tistih pozerjev, ki brez potrebe vozijo s prizganimi meglenkami, bi ti pa najraje se te ven pobral... :wink:
@ 5h00t3r kere hude felne mas pa ti na tem cliu, je tvoj?? ful so dobre :shocked!:
zdaj ste me spomnili se za meglenke, ta tedn mam namen dati noter H1 in H7 osram cool blue, najcenejsa varjanta v Trgoavtu, ju3 naj bi jih dobli, kr so meli v reklami ze prejsnji tedn, pa sn 2Ă— tja hodo, pa nic, v glavnem ena pride 1.490,-, bele pozicijske za 900,- komplet v Top avto, Hoce pri MB in tam tud krom zarnce za blinker za 1.000,- mislim da ena, al obe!!!
to so najcenejse varjante, ki se jih da dobit, ce si iz okolice MB>vse fkup = okol 9.000,-, sem pa vprasal se na www.svetila.com, pa bi vse skup prislo za pozor 10.000,- drazje, ce se racunam postnino!

tak da veste, kje kupovat, slikce sledijo :smt025
samojura
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Te pa se bo treba oglasit v Hocah, bi se se naslo kaj :)
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Pa gre noter dat ce mas H4 te H7 od osrama cool blue ?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
samojura

MaTe0 napisal/-a:Pa gre noter dat ce mas H4 te H7 od osrama cool blue ?
ne vem Mateo kake mas ti, jaz mam H7 ke in ne H4 za navadne luci in H1 za dolge, za meglenke pa morn pogledat
samojura
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Jaz mam tut fake xenon kratke in dolge (H7 in H1) in pa bele pozicijske in je kar ubijalsko, sveti pa tud dobro (ker v meganu, so mi fake ful slabo svetile). Mel sem namen tut meglenke menjat in sem kupu ze H1, ker od zuni zgledajo isto, ko sem pa razdru, je spodaj dugac narjen. A pol je to H3 al kako?

Pa fake sem kupu v Sparu, pozicijske pa v a3m-u in neboste verjel da pozicijske razlicno svetijo (ena bols ena slabs --> a3m.press :D )
samojura

clio_dizel napisal/-a:Jaz mam tut fake xenon kratke in dolge (H7 in H1) in pa bele pozicijske in je kar ubijalsko, sveti pa tud dobro (ker v meganu, so mi fake ful slabo svetile). Mel sem namen tut meglenke menjat in sem kupu ze H1, ker od zuni zgledajo isto, ko sem pa razdru, je spodaj dugac narjen. A pol je to H3 al kako?

Pa fake sem kupu v Sparu, pozicijske pa v a3m-u in neboste verjel da pozicijske razlicno svetijo (ena bols ena slabs --> a3m.press :D )
a da razlicno svetijo :roll: :lol: kolko si pa dal za obe??
za meglenke pa ti se nebi znal povedat, ker se nisem menjal, bom pa v kratkem in ti sporocim :wink:
samojura
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

1,1k sit
Uporabniški avatar
d_leonit

Odgovor Napisal/-a d_leonit »

Dans sm biu v a3m in majo ceno h7 xenon look zarnc kr 5k (2so not) :roll: .Pozicijske led pa 1.1k, katere sm tut nabau.Navadne visokosvetlece zarnce pozicijske so pa 850SIT. Kaksne ma potem clio 2 za dolge luci H1 al so H7??
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 07 Jun 2006, 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
samojura

d_leonit napisal/-a:Dans sm biu v a3m in majo ceno h7 xenon look zarnc kr 5k (4so not) :roll: .Pozicijske led pa 1.4k, katere sm tut nabau.Navadne visokosvetlece zarnce pozicijske so pa 850SIT. Kaksne ma potem clio 2 za dolge luci H1 al so H7??
H1 so dolge :wink:
samojura
Odgovori