uf, naredu sm tehnčga
uf, naredu sm tehnčga
Ucer sm mel zavarovanje in tehnicnga in sm ga naredu. Najbolj sm bil zivcen k ga je zapelu na valarje in je mankal ene 5 cm d bi spreden spojler zapel. Za emisije izpusnih plinov mi je pa nameru prevec, ampak je reku da za zdej samo opozarjajo, nasleden let pa avto ne bo naredu tehncga
Re: uf, naredu sm tehnčga
kje si delu in kaj mas na izpusnem predelano?crESh napisal/-a:Ucer sm mel zavarovanje in tehnicnga in sm ga naredu. Najbolj sm bil zivcen k ga je zapelu na valarje in je mankal ene 5 cm d bi spreden spojler zapel. Za emisije izpusnih plinov mi je pa nameru prevec, ampak je reku da za zdej samo opozarjajo, nasleden let pa avto ne bo naredu tehncga
kaki avto pa mas pa kolko je star?
ker je lahko mozno da ti je katalizator crkno!
sem slisal da ima katalizator zivljensko dobo tam med 70.000-90.000km!
ne me za besedo drzat! ampak so pa zelo zelo dragi katalizatorji! tak da me kr stisne ko slisim kak hitro crkujejo!
ker je lahko mozno da ti je katalizator crkno!
sem slisal da ima katalizator zivljensko dobo tam med 70.000-90.000km!
ne me za besedo drzat! ampak so pa zelo zelo dragi katalizatorji! tak da me kr stisne ko slisim kak hitro crkujejo!

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
aha, megan 1,6 l 1997 (ce sem si prav zapomnila...). brez kat in powerful izpuh... a zaradi stevca in rocice niso pa nc vprasal? mene je zanc policaj spraseval tudi zaradi notranjosti..crESh napisal/-a:katalizatorja ni !!
kje si delu tehnicnega, pa pod "clani" ne pise. torej? da najdeme kaksne ugodne....
ah, zarad notranjosti nosi nc tezil, tehnicnga sm delu u litiji. kva ne pise pod clani?Qwerty napisal/-a:aha, megan 1,6 l 1997 (ce sem si prav zapomnila...). brez kat in powerful izpuh... a zaradi stevca in rocice niso pa nc vprasal? mene je zanc policaj spraseval tudi zaradi notranjosti..crESh napisal/-a:katalizatorja ni !!
kje si delu tehnicnega, pa pod "clani" ne pise. torej? da najdeme kaksne ugodne....