semizdi da ga je pretezko krivit za v avto.
Nujno rabim nasvet
Aluminij se da dobit V Alumixu Slov. Bistrca. Center bistrce(2 semafor desno ce prides po stari cesti al bistrca sever),skoz naravnost se cez en semafor (sola), do kroznega pol pa levo, 400m - gasilski dom na levi, zadaj za njim.
Ugodno, brezplacno narezejo ce jim das mere.
OPOZORILO - narebren aluminij k je moker drsi k PRAS....
Jst ga ne kupim vec. Kr hitr mas lahk katastrofo na cesti.
lp
Ugodno, brezplacno narezejo ce jim das mere.
OPOZORILO - narebren aluminij k je moker drsi k PRAS....
Jst ga ne kupim vec. Kr hitr mas lahk katastrofo na cesti.
lp
Ce neses to tja, kamor ti je doctor DJ poveda, je tako da prineses sablono narejeno iz kartona, in potem oni po tej sabloni odrezejo 
Tako da mislim da je to najbol preprosto, ce pa se motim naj me nekdo popravi
Tako da mislim da je to najbol preprosto, ce pa se motim naj me nekdo popravi
Bolse s piciklom na kurbarijo ko z merđotom v sluzbo!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!
Bolse vino v zelodcu, ko voda v kolenu!!!
Bolse ku*ac v roki, ko zebelj v nogi!!!
Ejte folk to da drsi ste si sami krivi.jaz sem si na prejsnjem avtu naredil tak genau tepihe da ni niti malo drselo.Finta je v tem da jih mores zelo natancno prilagodit podu in vsem ostalem v vozilu.pa ni blo blema ne po suhem,ne po dezju in ne pozimi ko je bil sneg!!!
Je ze takrat bilo mnogo pametnih glav,pa sem jim dokazal da se motijo-samo cajt si mores vzet in naredit kot je rekla frikica-"da pase kot ata na mamo"
Je ze takrat bilo mnogo pametnih glav,pa sem jim dokazal da se motijo-samo cajt si mores vzet in naredit kot je rekla frikica-"da pase kot ata na mamo"

RES JE!VIA napisal/-a:Ejte folk to da drsi ste si sami krivi.jaz sem si na prejsnjem avtu naredil tak genau tepihe da ni niti malo drselo.Finta je v tem da jih mores zelo natancno prilagodit podu in vsem ostalem v vozilu.pa ni blo blema ne po suhem,ne po dezju in ne pozimi ko je bil sneg!!!
Meni je dokazal in pokazal, da ne drsi
Lp, B