Mrzel 1.5dci nemirno teče in ugaša

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
gregy884

Re: Mrzel 1.5dci nemirno teče in ugaša

Odgovor Napisal/-a gregy884 »

Moj ima tako oznako, nima start stopa
Uporabniški avatar
snežnimrož

Odgovor Napisal/-a snežnimrož »

Zanima me kdaj veš, da so grelne svečke zanič (se pojavi kakšna lučka)?
Pri meni avto v mrazu takoj vžge, vendar nato neenakomerno teče, enkrat sem opazil, da se je tudi malo belo kadilo iz izpušne cevi (vendar to je verjetno od kondenza).

Saj bi že šel do Vrtina, če ne bi bilo to na povsem drugi strani SLO. Na drugih servisih pa doslej niso vedeli kaj o tem cukanju mrzlih dci-jev, pa tudi tester ni nič pokazal.
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

snežnimrož napisal/-a:Zanima me kdaj veš, da so grelne svečke zanič (se pojavi kakšna lučka)?
Pri meni avto v mrazu takoj vžge, vendar nato neenakomerno teče, enkrat sem opazil, da se je tudi malo belo kadilo iz izpušne cevi (vendar to je verjetno od kondenza).

Saj bi že šel do Vrtina, če ne bi bilo to na povsem drugi strani SLO. Na drugih servisih pa doslej niso vedeli kaj o tem cukanju mrzlih dci-jev, pa tudi tester ni nič pokazal.
Na testerju pokaže napako za ogrevalne v avtu ne pokaže nobene lučke. V hladnejših pogojih dlje časa vergla in lahko malo "potrokira" odvisno koliko jih je zanič.
RenaultSport
gregy884

Odgovor Napisal/-a gregy884 »

pri meni ni kazalo nobene napake..tako v avtu kot na testerju.. grelne svečke so mi vsako posebej fizično preverili z napravo, kjer se pa je pokazalo odstopanje od ene do druge, tako da so potem zamenjali vse 4.
ja, pred tem mi je v mrazu normalno vžigal in vse,samo da je začel trokirati po parih minutah..kadil je pa tudi meni belo,mordo ko se je pač zaganjal..
Odgovori