Renault Megane IV 2016
- Sport Driver
Re: Renault Megane IV 2016
Tudi v tujini(FR, DE) so že, jaz sem spraševal na začetku mesec pa mi niso znali še nič povedat.
Poslano z mojega XT1650 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega XT1650 z uporabo Tapatalk
Danes sem od Renault Slovenija na E-pošto dobil sledečo povezavo za posodobite R Link2. Je kdo že preverjal za posodobitev? Meni je pokazal za nadgradnjo.
https://www.renault-multimedia.com/gbr_ ... -SI-052018" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.renault-multimedia.com/gbr_ ... -SI-052018" onclick="window.open(this.href);return false;
Naš je že več to naredilo in deluje.... Nadgradnjo naredi v cca 5 minutah
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Men napiše da ni updajta za moj avto oz. naj preverim vin. Na katero verzijo pa se updejta? Jst mam 3.3.16.941.
Meni se je na 2.2.19.300 imam pa še vedno verzijo navigacije V1506. Sedaj bom poskušal se enkrat to dat v avto, če mi bo potem predlagalo V1706
Tudi sam sem danes prejel mail in posodobil sistem brez težav.
Kakšne novosti prinaša pa ne bi vedel [emoji3]
Lp
Sent from my iPhone X
Kakšne novosti prinaša pa ne bi vedel [emoji3]
Lp
Sent from my iPhone X
Evo pa še to.
Če želiš predvajati glasbo z youtuba moraš imeti na telefonu bsaj en komad naložen, da ti rlink sploh vidi iphona. V bistvu kot je že povedal Jefro.
Hvala in lep dan vsem [emoji3]
Sent from my iPhone X
Če želiš predvajati glasbo z youtuba moraš imeti na telefonu bsaj en komad naložen, da ti rlink sploh vidi iphona. V bistvu kot je že povedal Jefro.
Hvala in lep dan vsem [emoji3]
Sent from my iPhone X
A mogoče kaj piše na zaslonu, koliko % se je že nadgradilo oz. koliko je še do konca? Meni nič, le na začetku javi, da je posodobitev....matt79 napisal/-a:Naš je že več to naredilo in deluje.... Nadgradnjo naredi v cca 5 minutah
Jaz sem zadnjič enkrat posodabljal mape, pa je en čas nalagalo nekaj, pol pa zginilo. Sem mislil da je končalo, pa je naslednjič spet javilo da je posodobitev ...
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Po tem linku (https://www.gps-rlink.com/r-link-2/r-li ... -yourself/" onclick="window.open(this.href);return false;) sodeč, je posodobitev le za verzije 2.xjony_1 napisal/-a:Men napiše da ni updajta za moj avto oz. naj preverim vin. Na katero verzijo pa se updejta? Jst mam 3.3.16.941.
Sem pa cca. 2 tedna nazaj tudi sam uspešno preko zgornje spletne strani posodobil R-Link na zadnjo različico.
Me je pa R-Link v avtu danes sam obvestil o nekih posodobitvah (nekaj v zvezi s TMC), ampak toolbox ne najde ničesar?
Aja, kaj ste drugi naredili s to naročnino na spodaj omenjena paketa (zdaj je že poteklo; avto je bil pred kratkim star 1 leto)? Je kdo podaljšal? Gledam Moj Renault in Discovery packa ni nikjer omenjenega?

Meni je pisalo samo minute... Začelo je z 4M in odštevajo navzdol. Ta veliki M domnevam da pomenijo minute.Romancek1 napisal/-a:A mogoče kaj piše na zaslonu, koliko % se je že nadgradilo oz. koliko je še do konca? Meni nič, le na začetku javi, da je posodobitev....matt79 napisal/-a:Naš je že več to naredilo in deluje.... Nadgradnjo naredi v cca 5 minutah
kakšne so spremembe po posodobitvi?
Jaz jih ne vidim. Mi deluje vse isto.
Meni pa se ne posodobi. Na začetku je javilo, da je na ključku posodobitev, sem kliknil OK, potem pa nič 10 minut in sem ugasnil avto. Sedaj pa ne zazna, da je na ključku posodobitev, čeprav sem ključek še 1x formatiral in ponovno naložil posodobitev. Seveda je ostala v avtu stara verzija 2.2.17.803.
Kakšna ideja?
Sem rešil zadevo, verzija v avtu 2.2.19.300, dol mi že vleče zemljevid 2017.06
.
Kakšna ideja?
Sem rešil zadevo, verzija v avtu 2.2.19.300, dol mi že vleče zemljevid 2017.06