Imam s Krevsom že "naštudirano" tole stvar, mogoče uspe čez zimo stvar realizirat. Se pa nagibava k 3-4mm pleksiju. Nekaj v tem stilu:
Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
Temu se reče "turbofan wheel covers", pokrovi, ki s svojimi lopaticami pomagajo odvajat vroč zrak in se jih je predvsem uporabljalo na dirkalnih avtih v 80ih in 90ih.
Imam s Krevsom že "naštudirano" tole stvar, mogoče uspe čez zimo stvar realizirat. Se pa nagibava k 3-4mm pleksiju. Nekaj v tem stilu:

Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
pa sta ugotovila tudi če to dejansko kaj hladi, ali je vse bolj v teoriji
ker v teoriji bi morale potem originalne turbo fetne, maracanke in podobne tudi "pihati"
ker v teoriji bi morale potem originalne turbo fetne, maracanke in podobne tudi "pihati"
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=852 ... 21%20TURBO" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisva se spuscala v take stvari, zaenkrat bi blo bolj za show, ce bi bla kdaj potreba, se pa oblika prilagodi uporabnosti. In te feltne vroc zrak odvajajo ven iz centra feltne, ne pihajo na noter. Verzij je pa itak polno, v nacrtu so prilepljene lopatice, brez netov, in vse skupaj iz pleksija, ker je dovolj lahko ga oblikovat ko je segret.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Sam res... Grrr
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
včeri vidu celo četico renojev mimo kristalne...tudi tale rdečka vmes 
sem že jezen

ni šlo čisto po planu prvi vijak ki sem se ga dotaknil je odletel, tako da zdaj rabim 100 novih
najprej sem mislil vse menjati z novimi, potem je jero ugotovil da so original in da Zender piše gor, jaz nisem opazil ker sem slep in se mi je fino zdelo, pa sem se odločil da nebi novih kupoval....no zdaj jih bo treba vseeno
aja iz aluminija so, oziroma iz nečesa podobno drekasto mehkega
če bi bili plastični, kot je navada na fake dvodelnih platiščih, bi jih bilo vsaj lahko ven zvrtati, zdaj bom imel še s tem en kup dela
pa še nenormalno dragi so te vijaki za feltne, na ebayu ni nič ugodnega, očitno bo treba spet v bauhaus po eno škatlo inox šraufov

ni šlo čisto po planu prvi vijak ki sem se ga dotaknil je odletel, tako da zdaj rabim 100 novih
najprej sem mislil vse menjati z novimi, potem je jero ugotovil da so original in da Zender piše gor, jaz nisem opazil ker sem slep in se mi je fino zdelo, pa sem se odločil da nebi novih kupoval....no zdaj jih bo treba vseeno
aja iz aluminija so, oziroma iz nečesa podobno drekasto mehkega
če bi bili plastični, kot je navada na fake dvodelnih platiščih, bi jih bilo vsaj lahko ven zvrtati, zdaj bom imel še s tem en kup dela
pa še nenormalno dragi so te vijaki za feltne, na ebayu ni nič ugodnega, očitno bo treba spet v bauhaus po eno škatlo inox šraufov
Odvisno kaj je zate ugodno. Jaz sem jih našel za kar solidno ceno, res pa da je euro sedaj v p... in je drago kupovat iz UK.
Ampak vseeno: http://www.ebay.co.uk/usr/srr-uk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ampak vseeno: http://www.ebay.co.uk/usr/srr-uk" onclick="window.open(this.href);return false;
Enigma motorsport
ja te sem tudi jaz videl, evro na vijak mi ni ravno ugodno, mi je škoda toliko denarja, ker so tam samo za okras, nič ne držijo
pa spet moram javno priznat da sem butast
šele potem tem ko sem polomil 3 vijake, mi je kapnilo da sploh niso vijaki ampak so samo zabiti notri, tako kot jaz
zgleda da so tako luknje kot štofeljci original, sem mislil da je to nek macgyver vrtal in notri tlačil
šele potem tem ko sem polomil 3 vijake, mi je kapnilo da sploh niso vijaki ampak so samo zabiti notri, tako kot jaz
zgleda da so tako luknje kot štofeljci original, sem mislil da je to nek macgyver vrtal in notri tlačil
Shusuglao napisal/-a:ja te sem tudi jaz videl, evro na vijak mi ni ravno ugodno, mi je škoda toliko denarja, ker so tam samo za okras, nič ne držijo
šele potem tem ko sem polomil 3 vijake, mi je kapnilo da sploh niso vijaki ampak so samo zabiti notri, tako kot jaz![]()
Lol, proklete styling fore, potem pa pride do takih zadev.
Pol pa samo zalimat nazaj pa je.
bom nabavil tubo neostika
danes sem spet malo zapelja avto iz garaže, bolje bi bilo če bi ga pustil notri in zažgal, ugotovil da se je šalčka na levem amortizerju spet zrahljala- zategnil nazaj, poleg tega klima spet ne dela, kompresor je videti suh se pravi da ni spustil, če je to dobra novica bomo pa še videli
a je možno da se gume vrtijo v prazno in ne škripljejo? vse 10 let stare so škripale, te pa ne
nikoli nisem imel novih gum pa ne vem a je to normalno?
danes sem spet malo zapelja avto iz garaže, bolje bi bilo če bi ga pustil notri in zažgal, ugotovil da se je šalčka na levem amortizerju spet zrahljala- zategnil nazaj, poleg tega klima spet ne dela, kompresor je videti suh se pravi da ni spustil, če je to dobra novica bomo pa še videli
a je možno da se gume vrtijo v prazno in ne škripljejo? vse 10 let stare so škripale, te pa ne
nikoli nisem imel novih gum pa ne vem a je to normalno?
- R19-racing
- Kraj: koper
Danes prehitel rdeco strelo XD kaj si se sparal za kamionom XD