lučka za rezervo goriva
lučka za rezervo goriva
zanima me za koliko km goriva še imam ko se prižge lučka v armaturki in sveti neprekinjeno?recimo normalne vožnje.imam renault megane 2003 coupe.
Re: lučka za rezervo goriva
Mislm daje80 km poglej na potovalnem racunalniku predn se ti lucka prizge ti se kaze.. drgac pa mislm da mas u servisni knigci napisan kok je vsebina rezervarja pol pa ko gres tankat vids kok je se blo oz lhko pol kalkuleras na podlagi tega in porabe..
Meni napiše na meganu 3 1.6 16v 60km
Odvisno od povprečne porabe.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ostane ti določena kolocina goriva v rezervarju, potem ti pa on na podlagi povprecne porabe zracuna za koliko kilometrov je se. Nekatere druge znamke kazejo "range" tudi po tem ko zacne svetiti oranzna lucka.
Osebno zavijem na prvo crpalko, saj ne zelim, da bi posrkalo morebitne vsedline iz dna.
Osebno zavijem na prvo crpalko, saj ne zelim, da bi posrkalo morebitne vsedline iz dna.
Pri Laguni III 2.0 dci vedno zasveti lučka ko je za 80 km, računalnik sam izračuna kdaj je še za 80 km. Pa do sedaj ni bilo problema, sicer si upam do nekih 60 - 70 km narest, sem slišal za usedline, avto ima 200.000 prevoženih, vedno pa tankam OMV ali Agip, če ni tega minimalno na Petrolu.
Redno servisiram, filter obvezna menjava na vsak servis, pa ni težav.
Tudi naredim kakih 50 - 80 km več kot včasih ko sem tankal kjerkoli.
Lp
Redno servisiram, filter obvezna menjava na vsak servis, pa ni težav.
Tudi naredim kakih 50 - 80 km več kot včasih ko sem tankal kjerkoli.
Lp
Laguna III, 2.0 dci Grantour, Intiale Paris