evo tale filc mi je povzrocal tezave. Upam da se vredu vidi.Megane RS CUP
Re: Megane RS CUP
evo tale filc mi je povzrocal tezave. Upam da se vredu vidi.Re: Megane RS CUP
@sokol a da se res tok pozna?
no pol pa super, sam da ni problema. 
Aha bom šel pogledat ampak se mi zdi da ima clio to use iz gume in ne iz tega materiala. Hvala useeno 
Ja ne vem sicer koliko se pozna pri tebi.Lahko probaš mogoče zavret dva trikrat pa zmeriš z laserskim merilnikom toplote, da dejansko vidiš kakšna je razlika.
Na mojem avtu je sprednji desni disk vedno malenkost bolj napokan.
Na mojem avtu je sprednji desni disk vedno malenkost bolj napokan.

RenaultSport all the way!!!
Megane RS CUP
@toto aja hmm ja pol bi blo pa treba naprej iskat. Najbol da probas ce skriplje ko pritisnes na vrata od zunaj.
@sokol zal nimam merilca, sicer pa bi rekel da se pozna za recimo 10-15 stopinj tko na uc, definitivno pa ni to tok ful ogromna razlika. Naprimer ce je en hladen je drug mlacen.
@sokol zal nimam merilca, sicer pa bi rekel da se pozna za recimo 10-15 stopinj tko na uc, definitivno pa ni to tok ful ogromna razlika. Naprimer ce je en hladen je drug mlacen.
No fo segrevanje ni blo normalno, ker se je disk zakrivu.. :/ sicer mi ga bodo zamenjali pod garancijo, ampak bo pa treba pogruntat zakaj je prslo do tega. Tko da zdej mam dost uradnih servisov, sicer sm mislu da bom dubu kko bolj storitev od uradnega servisa sam zgleda ni nc bols kukr en fusar k popoudne postima oziroma je se slabs, k fusarju se ponavad saj ne mudi. V glavnem jutri ga peljem do kolega ki je mehanik na BMW-ju, da pogleda ce bo kej najdu kaka bi bla lahko napaka, drugace pa bom verjetno kontaktiral uporabnika Fan-a da se dogovoriva za pregled/popravilo.
Ja sej to mam u planu. 
Megane RS CUP
V cetrtek smo sli mal na sproscanje s sodelovci, in sicer LJ - Rakitna - Cerknca - LJ(avtocesta).
morm rec da je blo res zakon, na zalost nism nc snemal, bi se res splacalo na avtocesti smo srecal enga zmesanga ceha k se je v audiju A2 1.2 bencinar 180kmh vozu
. V glavnem se enkrat se je dokazalo zakaj je Megane RS FWD King. 
Se ena slikca vseh treh avtov.

Se ena slikca vseh treh avtov.

No dons sm mojmu rdeckotu prvoscu poliranje.
morm rect da se res lepo svet. No zaenkat mam sam eno sliko, v prihodnost pride se kaksna lepsa da se bo vidl bol. 

Aja pa prejsn tedn je dubu se dodatnih 50 konjickov.

Aja pa prejsn tedn je dubu se dodatnih 50 konjickov.
Lepo se sveti
. Kje si pa čipal in kakšna je razlika?
Squealing tire is a happy tire 
Cipal sem pr SKN na vicu.
0-100 se nism uspel sprobat, sicer pa avto precej bol ulece tud pol v visjih obratih, pa k v drugi zahods gas je tud precej bol zabavno.
Sprobat sem uspel edino da gre v 4. 210.
moram rect da nisem razocaran. 
V 4. 210km/h? Koliko je šel pa prej?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ja 210.
amm nevem sam se mi zdi da je blo zmer treba saltat v 5 da je sou cez 200. 
Koliko ste pa prestavili blokado?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.