Vsak ima kdaj tako "šolo". Jst sm jo imel s Cliom za 500€, ti žal za mal € več, ampak. Kot sem ti zgoraj napisal
Prevrteni Kilometri
Re: Prevrteni Kilometri
Sandi, ne se sekirat, zdaj je, kar je... pelji na tester, da uradno vidiš, koliko km ima in, če so kje kakšne napake. Poštimaš in voziš pa pozabiš na vse skupaj.
Vsak ima kdaj tako "šolo". Jst sm jo imel s Cliom za 500€, ti žal za mal € več, ampak. Kot sem ti zgoraj napisal
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Hmm... to je že res da tester neb pokazu, bi pa vrjetn pokazal kakšno napako v sistemu ipd...Spula napisal/-a:Tudi tester ti nebi pokazal, da pije antifrizrevier napisal/-a:sandi15 napisal/-a:....
No ja sm pa kupu druzga megana brez predhodnega priklopa na tester, mi je pa antifriz uhajal v motor (tesnilo glave) in mi je še zdej žov kako nism mogu pelat avto na tester :S
Upam da rešiš te težave z to elektronko in se voziš naprej kljub prevrtenim kilometrom, dandanes te res lahko čist vsak nat*gne po domač povedan v tej preljubi Sloveniji.![]()
Avtorju teme, če si avto pred kratkim kupil potem boš mogoče kaj dosegel, vkolikor pa avto že nekaj časa imaš pa mislim, da nebo nič, samo veliko denarja boš zmetal za odvetnike in na koncu nekaj malega dobil nazaj za sodne stroške. (Sodišče ima "svojo" tarifo sodnih stroškov ponavadi nižjo kot tvoj odvetnik)
Sandi15, ko si kupil avto, je delovala zunanja kluka na sovoznikovih vratih, ker vem da jst prvo k sm hotu v avto nism mogu notr, mi je mogu on odpret od znotraj in potem je imel glede tega takšne in drugačne izgovore.
ja ja točno tko, jaz sem pol to kljuko zamenu tko da dela 
Vsem se zahvaljujem za odgovore... Na žalost se neda nič narest, zato bomo pa drugič bol previdni
Lp
Vsem se zahvaljujem za odgovore... Na žalost se neda nič narest, zato bomo pa drugič bol previdni
Lp
-
VelikiGoban
Je pa morda smiselno nekaj razmisliti: ker veš, da na števcu niso realni km, boš pri nadaljnji prodaji soodgovoren za nateg, če kupca ne boš na to opozoril...
Če imaš kakšne dokaze in pričo, je več možnosti, da prideš do svoje pravice, kot si ljudje na splošno mislijo. Zato pa je tega toliko pri nas. Res škoda, da se skoraj nihče ne loti takih barab.
Če imaš kakšne dokaze in pričo, je več možnosti, da prideš do svoje pravice, kot si ljudje na splošno mislijo. Zato pa je tega toliko pri nas. Res škoda, da se skoraj nihče ne loti takih barab.
Tudi jaz mislm, da bi bilo potrebno take ljudi pošteno kaznovat, mogoče četudi je pol leta od nakupa avtomobila, se prejšnega lastnika obvesti o vaši vednosti glede kilometrov ter poreče o priči. Vem pa da se ti ne da s tem ubadat ker je povno pravnih postopkov itd... tako da jih veliko obupa, priznam tudi jaz bi mogoče 
Kupujem xenon kit H7R 4300k za megana II 2004 grandtour 1.9 dci in me zanima ali rabim CAN BUS ali ne?
hvala za odgovor
hvala za odgovor
Ne potrebuješ CAN-BUS ker megane še nima te funkcije da bi ti ob pregoreni žarnici javljal napako, kako kaj megane? si poštimal probleme z elektroniko?
Od kar sm dal xenon kit gor mi gori lučka electronic fault..res pa da mi negori zmerm...neki cajta gori pa neha itd.... auto pa normaln vleče normaln use?? komu kej jasn???
Lp
Lp
toj zarad štroma. zmontirat morš can bus pomojem.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Nebi smel biti problem zarad canbusa... Saj ta avto te funkcije se nima
Smo montirali v kolegov megane navadn kit pa dela vse ok