http://i.data.bg/08/05/12/950856_orig.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; tkole je celota
Clio 172,2001 flame red
Re: Clio 172,2001 flame red
felge so oz f1 plus, pa naj bi mele center ja...sestavljen iz 2 delov ki poklrije šraufe, samo se centra ne dobi nikjer več, pa še cena novega bi bla okol 25€....tako informacijo sm dubu. tko da bo brez
http://i.data.bg/08/05/12/950856_orig.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; tkole je celota
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
hmm, če kej prov vem majo tele 4x98? saj moje majo tko
Ti pa nism nč fovš z šlifanjem, ker vem kako je
Ti pa nism nč fovš z šlifanjem, ker vem kako je
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
sam vem da grejo na clio 2 gor
bom pa u petek pogledal na feltno kaj piše še za zihr. na tvojih piše zadi 4x98?
ne piše ne, sam ko boš dal na pesto boš vidu da luknje malenkost strižejo
to pol rešiš z vijaki s pomičnim konusom
drgač se pa zapel do vulkanizerja, pa more met eno pripravco za pomert
ps. Ne bom trdil da so s takim razmerjem, samo glede na to da ima 4 luknje in da mam jaz iste, sem skor sigurn da je to to
pač delane so za italjana
Urban ma za zimske isti model, samo ma pa na njih dvojni razmak 
ps. Ne bom trdil da so s takim razmerjem, samo glede na to da ima 4 luknje in da mam jaz iste, sem skor sigurn da je to to
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
pa s kljunastim merilom nebo šlo pomert tega?
to je razmak med nasprotnima luknjama ne?
Ja, te posebna merilna naprava se imenuje pomično kljunasto merilo/šubler.
Razmak med luknjami se pa meri takole z njo:

Razmak med luknjami se pa meri takole z njo:

odlično! nbem problem zmirt. če je 2 milimetra razlike s bo to vidl takoj. hehehe posebn inštrument 
Težka bo, ker od spredaj ne boš prišel do lukenj, od zadaj pa ne boš mogel razpreti merila. Da se pa na približno izmeriti.
use se da sam če se če
a mislš zarad notranjega premera feltne pa ker se kljunast pol tok raztegne? bom natuhtu neki. čene pa geotrikotnik. 
Vzameš navaden meter pa zmeriš. Pri 4ih luknjah pa res ne more bit problem. Nastaviš 10cm na rob ene luknje in izmeriš rob na drugi luknji (vedno gledaš isto stran luknje) ali pa sredino vsake luknje. Najlažje je pa iz kontra strani ki je ravno.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
uglavnem, men je pomeru z eno pripravco, ki je narejena prov za to in centrira v luknje, da dobiš točno mero 
No pol pa so iste kot moje...jaz imam centre samo mi ni ušeč ko so gor pa sem jih dau dol..choko napisal/-a:felge so oz f1 plus, pa naj bi mele center ja...sestavljen iz 2 delov ki poklrije šraufe, samo se centra ne dobi nikjer več, pa še cena novega bi bla okol 25€....tako informacijo sm dubu. tko da bo brez![]()
bol brutalno zgleda brez 
se popolnoma strinjam 
razmak sm zmeru, pa je 100mm. danes so pršle od ličarja, sred tedna bom pa dau na auto, ker bom sprot še čelusti pobarvau .
tkole pa zgledajo zdej
iste barve so pa zdej tut bulleti.
tkole pa zgledajo zdej
iste barve so pa zdej tut bulleti.