Novi Clio IV RS
Re: Novi Clio IV RS
video:
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Sem pričakoval malo več akcije
Drugače pa mi na posnetkih od spredaj izgleda kot avantime, kot velik avto.
use se da sam če se če
A ta na posnetku je električen? 
zaj**** so
na posnetku sploh ne deluje atraktivno, športno. Sploh ni zanimiv.
po 3h min me je minil dab gledu naprej.. nvem nč posebnga pač tanov clio.. k mu piše pod značko rs.. krneki 
Previl bi naprej na rumenega. Iz tam (7:20) je razvidno, da bo pokalo iz avspuha, da bo imel 0,7 bar boosta (11:05 kar se mi zdi za 1,6 in 200 hp malo), da bo spet svinjsko okreten (7:30) ter na dirkališču brez težav presegel 1 G bočnega pospeška (7:12).Storz napisal/-a:po 3h min me je minil dab gledu naprej.. nvem nč posebnga pač tanov clio.. k mu piše pod značko rs.. krneki
Job well done RS! Čeprav video se pa res vleče.
ne vem kod so videl tako trapasto idejo, da daš ročke za šaltat ob volan, kot pač na formuli, AMPAK, le te ne ne vrtijo skupi z volanom?!?!?
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Ko bo enkrat volan obrnjen za 180 pa boš ponesreči v nižjo dal namest v višjo boš vedu zakaj je bolš da so ročke tam kot so
Dejte mal manj kritizirat dokler ne probate.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
saj avtomatski menjalnik tudi vsi kritizirajo pa ga še niso od blizu videli, v isti sapi pa vsak lastnik RSa jamra da mu menjalnik škrta, no zdaj ne bo več škrtal, pa še hitreje bo prestavil 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ja ne boš, pismu sej nismo difektni.skopusnik napisal/-a:Ko bo enkrat volan obrnjen za 180 pa boš ponesreči v nižjo dal namest v višjo boš vedu zakaj je bolš da so ročke tam kot soDejte mal manj kritizirat dokler ne probate.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
ja to je res, da če navadnega utrga je manjši strošek,
samo do zdaj se jih je največ potožilo, da je ročni bolj hardcore troo racing ipd. in da bo ta z dvojno sklopko pokvaril vso izkušnjo
samo do zdaj se jih je največ potožilo, da je ročni bolj hardcore troo racing ipd. in da bo ta z dvojno sklopko pokvaril vso izkušnjo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Tukaj je tabela za primerjavo s konkurenco
http://autofun.blesk.cz/peugeot-208-gti ... ndy-11566/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://autofun.blesk.cz/peugeot-208-gti ... ndy-11566/" onclick="window.open(this.href);return false;
zakaj pa tuk "majhen" navor?
zdej..če se ga res zrd menjalnika še navijat nebo dal, pol..nevem no..
k bi ga usaj Pugi še na pisti scat pelou..k bi ga usaj..
zdej..če se ga res zrd menjalnika še navijat nebo dal, pol..nevem no..
k bi ga usaj Pugi še na pisti scat pelou..k bi ga usaj..
Odgovor maš par postov višje:

clio open napisal/-a:Mislim le, da bi si lahko zamislili takega s sklopko v oljni kopeli... Da prenese navor, katerega lahko potencialno doseže motor.
sj sm napisou, da se ga zaradi menjalnika nebo dal navijat..tu mi je jasn
( če si hotu to povedat )
hotu sm napisat, da me čud zakaj niso celoto prpravl, da bi mela mal več rezerve..
AMPAK oni že vejo kaj pa zakaj..
hotu sm napisat, da me čud zakaj niso celoto prpravl, da bi mela mal več rezerve..
AMPAK oni že vejo kaj pa zakaj..