in sicer na voznikovi strani, rocni pomik stekla (l. 99 RN oprema). Centralno zaklepanje ne zaklene vec vrat, motorcek se se slisi, da dela. Odklene kako kdaj, rocno s kljucem zmeraj.
Ne bi rad vse polomil. Ce ima kdo kaksen namig kje iskati napako, dobrodosel, dobordosla tudi navodila za demontazo tapete.
R.
Demotaza tapete na Clio II
Demotaza tapete na Clio II
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
isto blo pri meni na 19ki ce ti ne zaklepa vec na daljinca pomeni da je so motorcek po gobe, najverjetneje se je strgala gumica ki je na motorcku in je prisla vlaga zraven in je to to, zamenjat se ga da tudi doma odmontirat mores tapeto kako bos vido sam gor je naheftana sigurno z cepki in plastelinom, pol pa malo roke uporabi v luknji, jaz sem si odmontiral celo kljucavnico da sem lazje zadevo reso, najbolj se splaca novega gor dat ker stari so tako tako ce je gumica strgana ne bo dolgo delalo ne pomaga pa nobeno olje al pa kaj drugega
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Re: Demotaza tapete na Clio II
Opravičujem se ker obujam tako staro temo, vendar je naslov primeren, tako da...
Kako se podre zadnje tapete na 4vratnem Cliu 2 (l.2002)? Moram preverit zakaj zafrkava centralno na zadnjih desnih vratih...
Hvala.
Kako se podre zadnje tapete na 4vratnem Cliu 2 (l.2002)? Moram preverit zakaj zafrkava centralno na zadnjih desnih vratih...
Hvala.
V obeh kljukicah imaš torx vijak, ročko za steklo pa samo potegneš stran od vrat. Potem jo pa samo še čepi držijo. Tapeto zopet potegneš stran od vrat (lahko si pomagaš s kakšnim večjim izvijačem), ovira te le še kljukica za zaklepanje, če jo imaš.
use se da sam če se če
Super, hvala. Ravno za vinto za šipe nisem bil ziher.