diagnostika računalnika
diagnostika računalnika
Zanima me katere programe uporabljate za renaulte... imam kabel odb2 (elm327 blutut) pa nevem s katerim programom bi dostopal do renaulta... za fiata imam registriran FES ce ga kdo potrebuje 
Re: diagnostika računalnika
maš tale program -> ScanXL™ Professional.. ne vem kak je dober ker ga še nisem utegnil stestiran..
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
sem ti poslal povezave iz različnih strani
lahko še meni pošlješ linke?
hvala
hvala
sem malo stestiral, sicer na fiatu vendar se ne obnese dobro... ve kdo kakšne programe imajo na servisu ?
Na servisih majo se mi zdi renault can clip.. ne trdim da majo to!! Edino ce majo kaj se bolsga..Program sem ze imel, vendar vmesnik pride 200e.. z elm327 nism poskusil nazalost,takrat ga se nisem imel.
Lahko tudi meni pošleš link? lahko na PMresnik napisal/-a:sem malo stestiral, sicer na fiatu vendar se ne obnese dobro... ve kdo kakšne programe imajo na servisu ?
RenaultSport
Evo, da kar kopiram, ker sem enkrat nekaj podobnega že spisal:
Renault uporablja original tester, ki pokaže marsikaj več. Že moj ELM recimo je pokazal le napako na četrtem cilindru, RSTuner pa je že pokazal točno napako (injektor), original pa kaže seveda še vse ABS, Airbag in nasploh vse računalnike, ki jih ima avto. Klub ima original tester, kontaktiraj Urbana, če te zanima še kaj več.-Torque Pro preko OBD2 diagnostike izpiše vse parametre motorja, morebitne napake. Je plačljiv ampak obstaja tudi zastonj Torque Lite verzija.
-OBDScope meri parametre in napake motorja preko OBD2 vmesnika tako kot Torque.
ODBAutoDoctor
iPhone:
-Dash Command je še ena uporabna aplikacija za iPhone.
Scanmaster ELM. http://www.obd-2.de/obd-software.html Je plačljiv, če se znajdeš pa tudi ne.
Pol ta scanmaster nekak največ pove glede motorja?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: diagnostika racunalnika
Razen originalnega programa je to to.schik napisal/-a:Pol ta scanmaster nekak največ pove glede motorja?
ScanXL je sicer hud program (predvsem estetsko), samo (dashboard) prikazuje samo v angleških merah (mph, galoni, itd) česar se ne da spremenit, če bi blo to možn bi biu prou gotou n1 programčk. Tko da je pomoje scanmaster še najbolš program zaenkrat ja...