R Laguna II 2003 2.0T initiale nima iskre
R Laguna II 2003 2.0T initiale nima iskre
Zdravo,
na omenjenem avtomobilu so bili menjani vsi ventili, batni obročki, pozamenjane vse dihtunge, jermeni, pumpa... Sedaj, ko je sestavljen pa ne dobi iskre, zanima me če kdo ve v čemu je problem, ali obstaja kakšna koda ali kakšna 'fora' (da ne spusti elektrike naprej).
lp
na omenjenem avtomobilu so bili menjani vsi ventili, batni obročki, pozamenjane vse dihtunge, jermeni, pumpa... Sedaj, ko je sestavljen pa ne dobi iskre, zanima me če kdo ve v čemu je problem, ali obstaja kakšna koda ali kakšna 'fora' (da ne spusti elektrike naprej).
lp
Re: R Laguna II 2003 2.0T initiale nima iskre
neki okrog elektornike bo že vrjetno... Probaj za šalo spojit + in - klemo akumulatorja za par urc skupaj....
Se pravi odklopim od akumulatorja in dam kable od avta skupaj za recimo pol ure, in potem poskusim srečo?
Pozdravljeni
Ali je bilo vozilo priklopljeno na tester??
Ali se je obračalo motor s priklopljenim akumulatorjem, med sestavljanjem motorja??
Je motor v "fazi???
Lep pozdrav
Ali je bilo vozilo priklopljeno na tester??
Ali se je obračalo motor s priklopljenim akumulatorjem, med sestavljanjem motorja??
Je motor v "fazi???
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tester priklopim danes.
Akumulator je bil med sestavljanjem odklopljen.
Motor je v fazi.
lp
Akumulator je bil med sestavljanjem odklopljen.
Motor je v fazi.
lp
Če ni iskre, je senzor na vztrajniku zanič ali odklopljen.
Hvala, preverim popoldan.
Kje pa je približno ta senzor pri tem motorju? Na testerju pokaže to napako?
lp
lp
Avto vžgal,
hvala!
hvala!