A mogoče kdo ve koliko stane reg. novega Cliota 1.2 16v 75hp
Nikoli nisem imel probleme z mašino vedno je bil redno vzdrževan.
Avto je 2000letnik prevoženih nekje 111000km
Daj še napiši katera avtohiša je ta ki celo ve kaj se dogaja.Ferdo napisal/-a:Sem se pozanimal najmanj pri 5ih avto hišah.
Samo pri eni sem dobil pojasnilo.
"Dober dan !
Ne trenutno za naš trg še ni možno naročiti Media Nav – R link.
Naknadna nadgradnja ni možna.
Predvidoma v začetku leta bo možno naročilo R-linka."
Vzrok je tudi ta, da iščejo najboljšega ponudnika pri mobilnih operaterjih.
Jaz trenutno ne vem če bom čakal tako dolgo na R-Link, ker moj že 12let stari Clio B prosi za generalni servis.
Generalni servis pa več stane kot pa je vreden avto.
A je kdo tu na tem foromu, ki res poceni zrihta avto, da ga lahko prodam. Jaz bi naročil vse rezervne dele.
Se mi je kar zdelo za prvega (Avto Set)smo imeli z njimi že zelo dobre izkušnje tako servis kot tudi pri nakupu novega avtomobila so za rabljenega ponudili 700€ več kot pa konkurenca,pa to govorimo o avtomobilu vrednosti 2k €(Avtotehna Vis) pa tudi za Vovka nisem presenečen,drugih pa sicer ne poznam.Ferdo napisal/-a:Vejo zakaj se gre:
Avto Set d.o.o.
Malgaj
Avto Center VOVK
Avto Ares
Jaz sem več kot 10tim avtohišam poslal mail.
Štajerski avtodom pojma nima.
Prav tako Real, Pušnik itd...
A mi lahko narediš približen izračunmylo napisal/-a:Registracija za 1.2 75km clia je okoli 70€
Ferdo napisal/-a:A mi lahko narediš približen izračunmylo napisal/-a:Registracija za 1.2 75km clia je okoli 70€
Vse pač kar spada k registraciji zelena karta nove tablice 2x
full kasko dobim za 100€ mi je kr prodajalec zrihtal.

Kakšen tuning imaš v mislih?Ferdo napisal/-a:Ne vem če je to primerna tema ampak me malo zanima kje bi našel tuning za novi Clio IV.