Dnevne luči Megane III
Re: Dnevne luči Megane III
so za nuc tile žarnice kot dnevne luči, ker sem že 2 različni sprobal pa vse bolj žalostno sveti.
ja meni dobro svetijo če je pa sonce pa tudi navadna originalna se slabše vidi, tako da je razlika to da je led.
Mene pa zanima kaj naj nardim pri zadnjih lučeh,ker sem zamenju use 4 zadnje žarnice za ledice(36xled).
In sicer zdej mi pa ne delajo stop in meglenke..Samo pozicije delujejo
Pili123 napisal/-a:Mene pa zanima kaj naj nardim pri zadnjih lučeh,ker sem zamenju use 4 zadnje žarnice za ledice(36xled).
Zamenjaj za žarnice s canbusom...
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 11&t=37216" onclick="window.open(this.href);return false;
Če kdo potrebuje.
lp
Če kdo potrebuje.
lp
zanimive...v čem pa je fora tega modrega ovoja...
BMW 323i (1983)
ohišje, nič drugega 
lp
lp
to so pozicijske?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
ne, za dnevne luči. zgoraj pri smerniku. ti maš itaq ledice spodaj za isto vlogo.
lp
lp
Dane sem prevzel novega megana III in so mi tudi vklopili dnevne luči, čeprav so me hotli prepričat da se to ne da na koncu so pogruntal da se da vklopit in je kr fajn ta opcija dnevnih luči.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
To si nekega iz zaloge vzel? Model 2012 imajo vsi ledice dnevne...simonz1 napisal/-a:Dane sem prevzel novega megana III in so mi tudi vklopili dnevne luči, čeprav so me hotli prepričat da se to ne da na koncu so pogruntal da se da vklopit in je kr fajn ta opcija dnevnih luči.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Ja vzel sem iz zaloge in ima še navadne dnevne luči ima led. dobil sem ga po zelo ugodni ceni, pa tut mi ni tolko za led luči.robertp napisal/-a:To si nekega iz zaloge vzel? Model 2012 imajo vsi ledice dnevne...simonz1 napisal/-a:Dane sem prevzel novega megana III in so mi tudi vklopili dnevne luči, čeprav so me hotli prepričat da se to ne da na koncu so pogruntal da se da vklopit in je kr fajn ta opcija dnevnih luči.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Tudi meni so jih v ponedeljek vklopili, dal sem serviserju za kavo pa je bilo ok
Je pa treba najprej spremeniti v meniju armaturke, da se pojavi opcija nato pa jih še vklopiti v UCH.
Me prav zanima, če se bo tudi na porabi kaj poznalo.
Me prav zanima, če se bo tudi na porabi kaj poznalo.
KOliko jaz vem se v meniju ne pokaže ama nič, meni je samo priklopil tester odklkjukal tam opcijo na računalniku in adijo. to je vse, ker ta funkcija ni nikjer videna.
Na porabi pa bod realen da se nebo nič poznalo
ker alternator je motorju vedno enaka bremza če se motor hitreje vrti ali počasneje vedno isto.
pa lep pozdrav.
Zdaj edino naj že enkrat naredijo ledice te ba15s podnožja da bodo za nuc podnevi.
Sem videl pred kratkim enega z ledicami kupljenimi na mimostrele, bog pomagaj kok se to dejansko vidi v soncu, eeeee nič
Na porabi pa bod realen da se nebo nič poznalo
pa lep pozdrav.
Zdaj edino naj že enkrat naredijo ledice te ba15s podnožja da bodo za nuc podnevi.
Sem videl pred kratkim enega z ledicami kupljenimi na mimostrele, bog pomagaj kok se to dejansko vidi v soncu, eeeee nič
evo vse kar bi se splačalo kupit je tole
http://precisionled.en.alibaba.com/prod ... l#inSearch" onclick="window.open(this.href);return false;
sam problem je ker nedam 100€ za takšen komplet.
če bi bil 50€ ga takoj vzamem. to je edina stvar ki bi res belo in zadosti močno svetila za dnevne luči.
lp
http://precisionled.en.alibaba.com/prod ... l#inSearch" onclick="window.open(this.href);return false;
sam problem je ker nedam 100€ za takšen komplet.
če bi bil 50€ ga takoj vzamem. to je edina stvar ki bi res belo in zadosti močno svetila za dnevne luči.
lp