NE SPREGLEJ-števec Scenic II !!!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
nirovad
Kraj: www.jvc-servis.si

Re: NE SPREGLEJ-števec Scenic II !!!

Odgovor Napisal/-a nirovad »

Pa ta mojster iz Črnomlja vse to dela "NA ČRNO" ali ima kakšno podjetje, ki lahko izda "RAČUN"? Če ta mojster zadevo popravi v eni uri potem jaz močno dvomim v kvaliteto te storitve. Koliko pa ta mojster da garancije na storitev? Ali ta mojster pride tudi v Maribor in pobere pokvarjen števec in ga v eni uri vrne iz Črnomlja. Ma se malo hecam. Smeh je dober za zdravje. Lepe pozdrave v Črnomelj. Za mojstra pa tole: Ko boš v Mariboru me pokliči pa greva na en - Union. :)

Lp,
Davorin
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

maš kak mosfet na zalogi pa upore?
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
plantela
Kraj: vrhnika

Odgovor Napisal/-a plantela »

Ja to nevem če ma kakšno firmo,ker me po eni strani ni zanimalo,važno mi je bilo samo da mi je armaturko zrihtal.Dal mi je samo ustno garancijo da če bo kaj narobe lahko pripeljem nazaj in da bo popravil,ampak da do sedaj ni vozil nazaj še nihče.Meni dela od takrat več kot eno leto.Spomnim pa se da mi je rekel da je problem pri teh armaturkah sama plastika okrog,in da se preveč pregreva pod armaturno ploščo.
Kaj je pa lotov pa ne vem ker se ne spoznam.
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Ja ima firmo in garancijo ti da, tako da je vse ok :wink:
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
sgabor

Odgovor Napisal/-a sgabor »

Jaz sem dal števec popravit, je delovalo 2 dneva, nakar se je števec zopet začel "problematično delovati".
Najprej se je po 2 dnevih restartala ura...
Naslednji dan še enkrat, samo ura. Zvečer, skoraj kmalu po štartu, se je števec popolnoma zatemnil, po sekundi ali dveh je začel delovati, ura in dnevni kilometri in ostali podatki iz pot.računalnika so bili zbrisani, Ostali so samo celotni kilometri, kateri nikoli niso bili spremenjeni (kot pri nekaterih, ko ste omenjali, da ob resetu dodaja kilometre).
To se je pojavljalo skoraj dva tedna: en dan dela bp, naslednjih nekaj dni se reseti zgodijo kmalu po začetku vožnje, v prvih 30 sekundah.
Števec sem poslal nazaj, kjer so ga popravili, danes sem jih poklical.
Števec je bil cel vikend priklopljen na tester, niti enkrat ni mrknil ali se resetiral.

Zdaj ne vem več, kaj bi lahko bilo. Morda ima kdo dodaten nasvet...
Kaj bi lahko še preveril, storil, itd.... Akumulator je bil zamenjan novembra 2011 (Motrio 12V 70Ah), deluje bp... ?!?!?

Hvala za vsak info! Lp
nirovad
Kraj: www.jvc-servis.si

Odgovor Napisal/-a nirovad »

Pozdravljen,

Če še nisi uredil zadeve me pokliči - vse se da uredit.

Lp,
Davorin
Odgovori