031731475, Aleš.
Pokličite tega tipa,je iz Črnomlja,meni zrihtal števec za 70€
Težava Scenic II
-
nirovad
- Kraj: www.jvc-servis.si
Re: Težava Scenic II
Lahko pokličete 041 583 230 - Davorin. Zadevo vam ugodno uredim za 60,00 EUR dam garancijo.
Lp,
Davorin
Lp,
Davorin
Jaz sem dal števec popravit, je delovalo 2 dneva, nakar se je števec zopet začel "problematično delovati".
Najprej se je po 2 dnevih restartala ura...
Naslednji dan še enkrat, samo ura. Zvečer, skoraj kmalu po štartu, se je števec popolnoma zatemnil, po sekundi ali dveh je začel delovati, ura in dnevni kilometri in ostali podatki iz pot.računalnika so bili zbrisani, Ostali so samo celotni kilometri, kateri nikoli niso bili spremenjeni (kot pri nekaterih, ko ste omenjali, da ob resetu dodaja kilometre).
To se je pojavljalo skoraj dva tedna: en dan dela bp, naslednjih nekaj dni se reseti zgodijo kmalu po začetku vožnje, v prvih 30 sekundah.
Števec sem poslal nazaj, kjer so ga popravili, danes sem jih poklical.
Števec je bil cel vikend priklopljen na tester, niti enkrat ni mrknil ali se resetiral.
Zdaj ne vem več, kaj bi lahko bilo. Morda ima kdo dodaten nasvet...
Kaj bi lahko še preveril, storil, itd.... Akumulator je bil zamenjan novembra 2011 (Motrio 12V 70Ah), deluje bp... ?!?!?
Hvala za vsak info! Lp
Naslednji dan še enkrat, samo ura. Zvečer, skoraj kmalu po štartu, se je števec popolnoma zatemnil, po sekundi ali dveh je začel delovati, ura in dnevni kilometri in ostali podatki iz pot.računalnika so bili zbrisani, Ostali so samo celotni kilometri, kateri nikoli niso bili spremenjeni (kot pri nekaterih, ko ste omenjali, da ob resetu dodaja kilometre).
To se je pojavljalo skoraj dva tedna: en dan dela bp, naslednjih nekaj dni se reseti zgodijo kmalu po začetku vožnje, v prvih 30 sekundah.
Števec je bil cel vikend priklopljen na tester, niti enkrat ni mrknil ali se resetiral.
Kaj bi lahko še preveril, storil, itd.... Akumulator je bil zamenjan novembra 2011 (Motrio 12V 70Ah), deluje bp... ?!?!?
Hvala za vsak info! Lp
Pozdravljeni
Ni rečeno, da je okvara na števcu, lahko je:
- napeljava/povezava
- alternator
- kakšna slaba masa
- zgublja stik v konektorju
Priklop na tester, test komponent in na vožnjo................snemajte parametre delovanja in po pregledu parametrov se mora videti kaj nagaja. Lahko pa vam vaš serviser priklopi OBD čitalec ( stalni test komponent in CAN BUS linije - v koliko jo vozilo ima ) in se vozite par dni, po pregledu posnetka se najde napako.
Lep pozdrav
Ni rečeno, da je okvara na števcu, lahko je:
- napeljava/povezava
- alternator
- kakšna slaba masa
- zgublja stik v konektorju
Priklop na tester, test komponent in na vožnjo................snemajte parametre delovanja in po pregledu parametrov se mora videti kaj nagaja. Lahko pa vam vaš serviser priklopi OBD čitalec ( stalni test komponent in CAN BUS linije - v koliko jo vozilo ima ) in se vozite par dni, po pregledu posnetka se najde napako.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nirovad
- Kraj: www.jvc-servis.si
Če še nisi uredil me pokliči - vse se da uredit. Napaka je na števcu in se da popravit.sgabor napisal/-a:Jaz sem dal števec popravit, je delovalo 2 dneva, nakar se je števec zopet začel "problematično delovati".
Hvala za vsak info! Lp
Lp,
Davorin