Upam, da bom "izubljeni" čas od podvozja nadoknadil z slick gumami...
...kar nadaljuj z bombončki

Mislim da bo doktor Sokol imel pa petnejstem kr nekaj pacientovDamchy napisal/-a:se definitivno slišiva ko se odločim za zadevo....sej praktično sem že odločen...samo čakam lepše dni po 15.3...

glista je, ne?marsikdo pa vpraša kaj zavraga to predstavlja in ali sem mogoèe poškodoval nalepko z WAPom:)
hahahahhahaha Ljubljana ring...ta ti je dobra...:=) sounds goodShusuglao napisal/-a:glista je, ne?marsikdo pa vpraša kaj zavraga to predstavlja in ali sem mogoče poškodoval nalepko z WAPom:)
še napis daj zraven, da bo imela glista tudi ime
bo lepše, pa en pomen bo imelo, ker zdaj ga ima bolj malo....in tudi vsebine je premalo
če ti je všeč minimalizem lahko pa smo ciljno črto gor nalepiš, ali pa prvi ovinek, da bo še manj folka vedelo za kaj se gre, tisti pravi bodo pa že vedeli kaj to je
jaz razmišljam da bi si dal obris ljubljanaske obvoznice gor, ker še nisem bil na nobenem pravem dirkališču, pa napis LjubljanaRing
se sploh ne sliši slabo![]()
pa se normalno ugašajo te stropne ledice, ali je čas kaj drugačen
heheheh hvala...Ja res je užitek...Pač avto je bil kupljen z namenom,da riše nasmehe na obraz in to kar mi nudi mu v največji meri nudim nazaj. Že res da je "le" en kup pleha in žice ampak nekaterim nam avto ne pomeni zgolj zadevo od A do B ampak tisto nekaj več..in mislim da nas je takšnih veliko tukaj na forumu in tudi lastnikov dotičnih in podobnih modelov.Zato mi ga ni težko včasih tudi 3x na teden oprat če je potreba(kljub temu da sem že 3 leta na berglah) in to ročno obvezno doma s karseda vrhunskimi šamponi in dodatki...da ne govorim da me kakršnakoli smet na predpražniku prekleto moti in jo dokaj hitro tudi eliminiram:) že veliko narediš če vsak dan samo streseš predpražnike ven.....ToomY napisal/-a:Same pohvale glede RS-ares ga lepo rihtaš..se vidi da ti je v veliko veselje
EDIT: kje si kupil led trakove pa kako si zvezal?