Prevleka sedeža megane 2, 2008

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Prevleka sedeža megane 2, 2008

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Ali je mogoče že kdo kdaj kam popraviti prevleko sedeža, to mislim original sedež, meni se je na šoferjevem že tako zgulil, da bo na enem mestu kmalu skozi, vsi ostali so pač lepi, kvaliteta pod nulo na žalost, kakšna ideja kaj storiti????
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

K vsakemu tapetniku mislim da bi lahko šel pa ti bo popravil. Koliko imaš pa kilometrov? Ker sm mel megana bencinarja 2003 dynamique s črnim oblazninjenjem pa dosti kratkih voženj in vstopanj/izstopanj, pa ni bilo nobenih težav.
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic

Ne veliko 56.000 samo lahko rečem, da se je poznalo že tam nekje pri 30.000 da nekaj ni v redu, kot bi bila neka napaka na samem blagu.
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic

Še slika, tako kot sem napisal, samo na enem mestu pa ga nisem z nobeno stvarjo sam natrgal ali kaj podobnega, bo pa luknja sigurno, če ga ne bom dal popraviti.

Slika
Uporabniški avatar
Cefizelj

Zgleda so vrli francozi začeli proti koncu proizvodnje šparat na materialu. Avto ni več v garanciji? Probi se pozanimat če bi mogoče priznal krivdo, čeprav je to bolj mission impossible. Beseda ni konj :lol:
Drugač pa veselo k tapetniku pa bo že povedal kakšna bo najcenejša varjanta.
Uporabniški avatar
pile
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pile »

zanimivo; tole o slabših materialih bi tudi jaz potrdil. Namreč sam sem kupil rabljenega grandtoura II letnik 05/2009 in je avto imel realnih 23k km; voznikov sedež na ledvenem delo pa popolnoma scufan...
meni so to zamenjali v sklopu garancije; je pa prešnji lastnik rekel da je to verjetno posledica velcro "ježekov" našitih na zadnjem delu na hlačih, ki jih nosi 24/7
Boštjan Ambrožič

Odgovor Napisal/-a Boštjan Ambrožič »

A so pol tebi zamenjali celo prevleko naslonjala???pa še to mogoče veš kakšen strošek naj bi bil to????

Sedaj pa še vprašanje, kje na Gorenjskem(jaz sem z Jesenic) je kakšen dober tapetnik, ki bi to poštimal tako kot je to treba, da ne bi izgledalo še slabše kot trenutno je.
Uporabniški avatar
pile
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pile »

meni so menjali pod garancijo celo prevleko pod garancijo; mi je pa rekel na sevisu da je cena prevleke če se prav spomnem cca 300 € !!!
tak, da če maš še garancijo definitivno probaj pod garancijo to uredit
Uporabniški avatar
Cefizelj

http://www.atkopac.eu/slo.html

Tukaj imaš enega kvalitetnega - Šenčur.
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

jaz sem mel v meganu 2 isto prevleko kot ti letnik 2006 dec avto je meu 135k pa se nič ni videlo na sedežih pretirano da bi bili kaj steženi ali podrajsani od vztopanja in izstopanja!

zanimivo
Boštjan Ambrožič

Odgovor Napisal/-a Boštjan Ambrožič »

Ja saj jaz imam doma še megana 1 break, letnik 2001, ki ima 128.000 km pa je sedež še zmeraj tak kot mora biti.
Odgovori