Zdele sem razpakiral zavesce. Bolj plastične mi delujejo, kot guma.
Bom vidu, kako se bo čez zimo obneslo. Za pršraufat pa ni panike. Sem pa en zanimiv patent vidu. Pa še lepo pride
Neki podobnega se bi lotu delat
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Ne rečem da ne zgleda, samo za moje pojme brezveze, 4 nete oz. samorezne vijake in 5min dela pa je stvar čist zadost fiksna. Lahko jih ddaš edino več da rata vse skp mal lepše/enakomerne oblike in to je to.
Ne, črnih nimajo. Črne majo samo une debelejše, k so 2x dražji
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
blazz napisal/-a:...ja lepo da skrbiš tko lepo za tega lepotca.......sam grmi pa kr dobr...sm se včeri zvečer kr mal ustrašu kaj je prletelo za mano in me prehitelo
Se mi je zdelo, da si bil ti sam nisem mel čas blendat pa trobit
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
blazz napisal/-a:...ja lepo da skrbiš tko lepo za tega lepotca.......sam grmi pa kr dobr...sm se včeri zvečer kr mal ustrašu kaj je prletelo za mano in me prehitelo
Se mi je zdelo, da si bil ti sam nisem mel čas blendat pa trobit
ja se mi je zdel...ker se je setelit sam prbližu,zagrmelu in te že ni blo... sam tok pa sm vidu da si ti.... sam tut ni blo časa kj blendat al pa trobt....puščica je hitr odletela...
Tko... RS je prišel od električarja. Porihtana je bila loputa pri pečki, ki odpira/zapira mrzel/topel zrak. Če bi vse menjal bi pršlo okol jurčka€ na servisu. Sem prišel ugodno čez in stvar spet deluje normalno
Ena skrb manj
zamenjajo vse komplet kle je pa sam zobnik na loputi zamenjal mojster. to seveda ne bi delali na servisu. oni pač naročijo po kataloški komplet zadevo in te potem kap zadene, ko prideš po avto in zveš ceno
Res sreča, da imamo dobre mojstre pri Optomiku v Novem mestu
Nos napisal/-a:Tko... RS je prišel od električarja. Porihtana je bila loputa pri pečki, ki odpira/zapira mrzel/topel zrak. Če bi vse menjal bi pršlo okol jurčka€ na servisu. Sem prišel ugodno čez in stvar spet deluje normalno
Ena skrb manj
Nos napisal/-a:Tko... RS je prišel od električarja. Porihtana je bila loputa pri pečki, ki odpira/zapira mrzel/topel zrak. Če bi vse menjal bi pršlo okol jurčka€ na servisu. Sem prišel ugodno čez in stvar spet deluje normalno
Ena skrb manj
A ti ni grelo?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car