on je pri poleposition klubu tko k un bordo rdec clio!
RENAULT TUNING SLIKE 2
za kosirja sicer ne vem... je pa tko, da so lani na enem tekmovanju zmagovalcem med drugim poklonili brezplacno enoletno clanstvo v poleposition - to je edini razlog, da je bordo v njihovem klubu....Mcoupe napisal/-a:košir je že žal zaseden!
on je pri poleposition klubu tko k un bordo rdec clio!
ma pa vsak svoje interese in ... (mah, sej ni vazno).
ce se spomnite nasega prvega (drugega?) srecanja v celju, ko sva s sarcy hecale folk v avtih, lohk povem, da sva tokrat v avstriji podobne vragolije na kroozni voznji spicla z megaubotom - in sva kosirja ustavla, "vozniska in prometna" varianta in pol zaplenla homologacijski kartoncek. po kaksen kilometru je pol mal pisano gledal, tko da sva vrnila pol papirje...
qwerty : zrinila mene skor s ceste (sploh nemorem prestet kolikokrat) , zrinila skoraj s ceste "brateca" twingeca z avstrijsko registracijo .... cestna blokada kosirju , bliznja (skoraj) celna srecanja po nasprotni spuri ceste ! .... bilo je zanimivo gledat te kaskaderske samomorilske akrobacije ...in nesamovoljno sodelovati v njih!! hehehehe
malo smo popestrili krozno turisticno voznjo! aja: se 1x --- avta nimam vec kasko! za naslednjic! tak da bos morala drugo zrtev najt! hihi
(sicer pa verjetno bo najboljse da bo spet kasko - najboljvarno)
aja... pa tako malih pizz se nisem videl!!! kot jih imajo avstrijci! ... se pri nas imajo mini pizze vecje kot gori normalne!!!!
ziga
malo smo popestrili krozno turisticno voznjo! aja: se 1x --- avta nimam vec kasko! za naslednjic! tak da bos morala drugo zrtev najt! hihi
aja... pa tako malih pizz se nisem videl!!! kot jih imajo avstrijci! ... se pri nas imajo mini pizze vecje kot gori normalne!!!!
ziga

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
zois: recimo da se strinjam, da sem na konc ze mal pretiravala na krozni voznji, to priznam (ampak ce je bil pa tak dolgcajt kr neki se furat ekstra pocas, sicer sem pa vsakiga posebi vprasala ce ma kasko, preden sem ga zacela v bankino rint!!!!), moras pa tut ti priznat, da rakovci zmer popestrimo dogajanje - v piceriji, na carini, na cesti bilokje - nas se zapomnijo!
glede velikosti pice, k si jo dobu: dobr da jaz nisem mogla cele lazanje pojest, ane.... hehe. sej, tok olja (bucnega!!! ijack!) na solati pa jaz tut se nisem vidla
glede velikosti pice, k si jo dobu: dobr da jaz nisem mogla cele lazanje pojest, ane.... hehe. sej, tok olja (bucnega!!! ijack!) na solati pa jaz tut se nisem vidla
saj nisem rekel da sem jezen zaradi dirkanja! ampak non stop sem mogo pazit od kje bos pridirkala da nebi cez bankino v prepad s habkejem letela! ni bil prpasan pa ga je metalo po celem avtomobilu! hehehehe
ja lazanja je bila tut dobra! saj pizza tut!
drgac pa je boljse taka popestrena vozja (tipicno slovensko dirkanje) kot pa neka pocasna voznja!
ampak madzari so ga tut srali in dirkali nonstop s tisto 19-ko !
ja lazanja je bila tut dobra! saj pizza tut!
drgac pa je boljse taka popestrena vozja (tipicno slovensko dirkanje) kot pa neka pocasna voznja!
ampak madzari so ga tut srali in dirkali nonstop s tisto 19-ko !

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
v pizzeriji ja 
grem jaz v zakotno cudno sobo vprasat (sem mislil da so lastniki) ce imajo odprto in ce se lahko vsedemo, pol pa vidim da so to nasi znani avstrijski twingasi in se mi zacnejo smejat hehe
popestritev voznje je res bila, toda ne pozabimo na druge care te voznje: dosti renojev idilicno vozi v koloni, opazuje pokrajino (ki je bila res lepa), malo trobi,... ni vedno hitra voznja tista ki je atraktivna, vcasih se pase v previsoki prestavi in cem prijetnim na radiu vlacit naokoli v prijetni druzbi...
grem jaz v zakotno cudno sobo vprasat (sem mislil da so lastniki) ce imajo odprto in ce se lahko vsedemo, pol pa vidim da so to nasi znani avstrijski twingasi in se mi zacnejo smejat hehe
popestritev voznje je res bila, toda ne pozabimo na druge care te voznje: dosti renojev idilicno vozi v koloni, opazuje pokrajino (ki je bila res lepa), malo trobi,... ni vedno hitra voznja tista ki je atraktivna, vcasih se pase v previsoki prestavi in cem prijetnim na radiu vlacit naokoli v prijetni druzbi...
ja ja - to mi se pol celo noc ni dal miru, me je bil sam smeh, kao mi slovenci sedimo na klopci pred ostarijo 10 minut, pol se pa en skorajzi in gre notr vprasat, ce se lahko mi tut not usedemo, za sicer prosto mizo, zraven ostalih gostov.pro2c napisal/-a:v pizzeriji ja
aja? hmmm 100 ljudi 200 cudi.pro2c napisal/-a:
dosti renojev idilicno vozi v koloni, opazuje pokrajino (ki je bila res lepa), malo trobi,... ni vedno hitra voznja tista ki je atraktivna, vcasih se pase v previsoki prestavi in cem prijetnim na radiu vlacit naokoli v prijetni druzbi...
kaksno druzbo si pa imel pri krozni voznji??pro2c napisal/-a: popestritev voznje je res bila, toda ne pozabimo na druge care te voznje: dosti renojev idilicno vozi v koloni, opazuje pokrajino (ki je bila res lepa), malo trobi,... ni vedno hitra voznja tista ki je atraktivna, vcasih se pase v previsoki prestavi in cem prijetnim na radiu vlacit naokoli v prijetni druzbi...
jest sem te samga vidu
a je bla kaksna pod volanom?