Kako odkleniti 2003 ESPACEA

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
4hondagen

Kako odkleniti 2003 ESPACEA

Odgovor Napisal/-a 4hondagen »

Lep pozdrav mene pa zanima ali mi lahko kdo pomaga z nasveti kako priti v notranjost espacea, ker se mi je en teden nazaj v voznikovih vratih nekaj potrgalo in jih iz zunanje strani ne morem odpreti za kar sem že bil naročen na servisu,da pa bo mera polna se mi je včeraj ko sem izstopil iz avta pozabil ugasniti luči in se mi je posaledično izpraznil akumulator tako da sedaj imam pa zgleda kar resen problem.

Skozi vrata ker centralno odklepanje ne dela ne morem vstopiti ker če poskusim z pomožnim ključem se tudi ne odprejo ker kot sem omenil je v vratih nekaj narobe.

Povejte kakšne možnosti mi še preostanejo.
Ne bi rad vstopal skozi kakšno stransko šipo, :cry: :oops:

Me zanima ali opstaja kakšna skrivnost ki bi jo kdo poznal hvala
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

nov akumulator?
Slika
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

iceman89 napisal/-a:nov akumulator?
kako ga boš pa zamenjov? :lol:
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

dr__de napisal/-a:
iceman89 napisal/-a:nov akumulator?
kako ga boš pa zamenjov? :lol:
ojojojoj :lol: :oops:
Slika
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Uf ta je pa huda! Mi sploh ne pade nič na pamet kaj bi lahko naredo ,da bi prisel not! Nevem če druge nebo zlomit zadnjo majhno šipo na vratih ... nevem edino tako!

Pa javi kaj si naredil ker me res zanima kako si prišel not!

lp
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

obstajajo ključavničarji tud, ki ti za drobiž odklenejo avto :wink:
da ne boš res kako šipo razbijal
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

Nos napisal/-a:obstajajo ključavničarji tud, ki ti za drobiž odklenejo avto :wink:
da ne boš res kako šipo razbijal
ja samo če ma pokvarjena vrata glih tam ko je ključavnica bo težko kej pametnega naredu :? ali pač :)
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

se da na več načinov prit v avto... baje :lol:

so majstri uglavnem. nebi verjel pa sem bil zraven, ko so "vdirali" v enga passata na morju enkrat :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

najbolje bo če pokličeš lokalnega ključavničarja, on bo nabolje vedel kako bo not prišel brez da bi kaj uničil :wink:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Pomoje je najbolj da probaš odklenit havbo in priklopiš akumulator na kleme ali ga pa zamenjaš. Zdej kako pa tam odpret pa ne vem.
Uporabniški avatar
bfranc
Kraj: Dobrepolje/Kompolje

Odgovor Napisal/-a bfranc »

Enkrat sem gledal enga od amzs-ja ko je na park placu hotel odpret mislim da je bil mercedes, je že par let nazaj.Z roko je hotel nekak priti s spodnje strani pod havbo da bi jo odprl.A jo je ne vem, ker sem šel naprej.

Če imaš možnost priti nekako do štarteja, ko je dosti bližje tlom, bi lahko priklopil kable na njegov + kabel, ki je direkt vezan na akumulator, za - pa vzameš karoserijo.To je po mojem ena od možnosti.
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Koliko jaz vem ima AMZS celo v ponudbi odklepanje avtov. Recimo v primeru , da si not zakleneš ključe ali kaj podobnega...
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Jap, AMZS ima to v ponudbi, drugače pa probaj s kakšnim dratom med režami dvigniti zatič.

Nam je pri bivši Laguni frajer na pooblaščenem servisu tako močno potegnil ročko, da je zajlo odtrgal, seveda, ko je končal z servisom je oče prišel nazaj in opazil šele čez par dni, ko smo slučajno nekaj gledali.Zanimivo, da je bilo to prvič, da ni bil zraven in prvič, da so kaj pokvarili namesto popravili.Šli nazaj in so popravili na lasten čas, stroškov ravno ni bilo :wink:

Za boljši dan:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sYsfHroB ... re=related[/youtube]
ales30

Odgovor Napisal/-a ales30 »

schik napisal/-a:Pomoje je najbolj da probaš odklenit havbo in priklopiš akumulator na kleme ali ga pa zamenjaš. Zdej kako pa tam odpret pa ne vem.
A nisi ti majster za take zadeve? :lol:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ne. Zakaj?
Odgovori