Renault Megane II ph2 1.5dCi l.06 by mateichk... xenon dela

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

pred lakiranjem daj v šprickit pa to. pa krom dol zbrusi čisto. ker čene bo tole vse skup bolj na hojladra.

sam sem dal avtoličaru oba znaka in je po zelo pogostem pranju z vapom (na cirka vsake 3 dni) ter poškodbi zaradi kamečkov bla barva še zmeraj gor, niti malo se ni zluščla. ne šparat,pa delat nekaj na brzino (samo da je ), ker potem boš lakiral vsaki mesec.

moj nasvet :wink:

doctordj, ti si menda kar špricno ne, na meganu?ker tisto samo greš malo bližje z vapom pa kar trga barvo :D ker vem ko si mi takrat rekel , da naj ne špricam znakov ker se bo vse luščlo, pa se mi na koncu ni čisto nič, samo šparat ne smeš oz. nekaj sam pocat stvari katere ne obvladaš. :P
Slika
Uporabniški avatar
SebaJeba
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a SebaJeba »

Hudo zgleda...sam moje mnenje je, da bi blo bolš še enkrt od začetka nardit tko k se zagre (pobrust....) ker tole ti ne bo dolg gor držal.
Drgač pa svaka čast, vidm d ti idej za šraufat avto ne zmanka 8)
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

idej je dost sam placa pa časa ni :D sprednji del še vedno ni tko k bi mogu bit... največja jeba bo odpiranje luči :P
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

no, pa to zate nebo problem ;)
ampak glej da se boš boljše potrudo kot pr stebričkih

ti sam sporočaj napredek ;)
Uporabniški avatar
mateichk

Da se po dolgem cajtu spet mau javim :D na avtu se ni delalo nč posebnega razen mali servis pri 213k. Vozim ga eno leto in za 1x nobenih problemov... trkam na les :P.

Ponovno je obut v poletne superge dimenzije 225/45/17 na toora t240 in mu kr sede morm rečt. Čeljusti sm še pobarvu v srebrno da so nekak majhni a opazni detajli da ni avto čist temn ;). Slike sledijo naslednjič ker ga na žalost še nism uspel pofotkat.

Drugi mesec me pa še čaka menjava sprednjih ležajev in pa če bo čas in vreme dopuščalo bom končno pobarval letvice v barvo avta in nalepil tablice z obojestrancem. Nekak pa še štrajkam z vgrajevanjem xenona ker nimam prostora za demontažo sprednjega odbijača. :(

To je to za 1x pa lp ;)
Uporabniški avatar
Doctor DJ

lepo lepo
sam da ti služi
xenon? kaj če ti, jaz bi z veseljem šel nazaj na navadne žarnice če bi lahko
v življenju več nočem imet avta s xenonom
nabavi si malo boljše žarnice pa bo
če pa že imaš žaromete doma, hja, nekje pa boš morau najt plac, stari starši, žlahta ,a nimajo placa za kaka 2 dni ?
Uporabniški avatar
mateichk

noben nima garaže :D če pa že nebi xenon not daju bi pa vseen rabu plac da bi luči odpru pa na mat črno not pihnu tale gniu krom k mau preveč izstopa na avtu za moje pojme
Uporabniški avatar
Doctor DJ

hehe, ja pa nekje boš morau najt plac :lol:
črno, o ja, bo dost lepše ;)
Uporabniški avatar
mateichk

če maš čs kakšn vikend se priporočam :D pa lahko pacamo :P
Uporabniški avatar
mateichk

evo letvice v barvi avta in pa končno nalepljene tablice... izpadlo je kr lepo slike pa v prihodnjih dneh k si mau časa vzamem pa dam slike s fona na komp ;)

če še koga zanima sm meu namešano barvo v sprej nardil so mi papri BARVNEM CENTRU JAVORNIK na Zaloški 147 :)

lp Matej ;)
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Uporabniški avatar
mateichk

Evo oblublene slikce:

Prvo je treba pokazat kok materiala sm porabu ;)

Slika

Letvice na vratih:

Slika

Slika

Sprednji odbijač:

Abdekan:
Slika

V šprickitu:
Slika

Končni izdelek:
Slika

Zadnji odbijač:

Abdekan:
Slika

Končni izdelek:
Slika

In pa še celoten končan izdelek:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Morem še spolirat celotno zadevo da bo potem tko k je treba trenutno čakam da se vse skupi orng zapeče na plastiko ;)

Naj še povem da sem sprednji znak obleku v mat črno folijo in je boljše izpadlo kot pa sprej... V kratkem pa moram dat še 1x namešat barvo in poštimat tiste grde B stebričke :lol:

Mam pa še doma pripravljen črni skaj in če mi bo ju3 čas dopuščal preoblečem še blago na tapetah na vratah ker je že krepko umazan in strgan...

To je to za 1x in seveda pohvale in kritike dobrodošle ;)

Lp Matej
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

fuuuul se mi dopade k je cel black :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
mateichk

razmišlam še da bi dal mogoče srebrne znake na letvicah v črno barvo samo sm v dvomih :D pa črne stranske žmigavce...
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

jst bi letvice pustu, k se ujemajo z kljukami. žmigavce pa bi poštrihal :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

super je, tud mene čaka podobno delo, čeprav del tega sm glih danes naredu (znaki v mat črno)...

zanima me, kako si dobil dol letvice na vratih? gre lepo, al se kej pomatraš, ker nočem kej polomt, so predrage, da bi druge kupoval :) drugače pa si jih samo prvo dobro spucal, špric kit čez in barva, če sm dobro razumel?
.::TEAM SPIRIT::.
Zaklenjeno