na kateri senzor......
na kateri senzor......
kje ima senzor za svetlobo novi megan za dnevne luči da se avtomatsko preklapljajo?
ker so mi jih kao aktivirali pa je trenutno zelo temno pa megla je zunaj pa bi rad sprobal!
lp
ker so mi jih kao aktivirali pa je trenutno zelo temno pa megla je zunaj pa bi rad sprobal!
lp
Senzor za avtomatski preklop luči (tudi senzor za brisalce/dež) pri Megane 3 se nahaja na vetrobranskem steklu. Na sredini, tam ko je notranje zvratno ogledalo pritrjeno.
Sepravi pokriješ tisti del in se ti dnevne luči preklopijo.. 100% stestirano, če imaš to auto opcijo vklopljeno za dnevne luči
Sepravi pokriješ tisti del in se ti dnevne luči preklopijo.. 100% stestirano, če imaš to auto opcijo vklopljeno za dnevne luči
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
ahaaaa oki vredu vem ja kateri je potem to! sem mislo da je posebej! vceraj sem avto prevzel pa sem mu en dan prej povedal da naj uredijo to na avtoaresu pa je rekel vredu! zdaj pa nevem če so ali ne (če niso bom šel nazaj), bom preveril! se v takem vremenu kot je zdaj zunaj , megla in temno bolj vklopijo?
lp
lp
Če je dokaj svetlo se takoj vklopijo dnevne, drugače svetijo kratke. Recimo če se pa zapelješ v garažo se pa preklopijo, prav lepo se vidi, če imaš to možnost probati. Drugače pa enostavno če je svetlo zunaj, pokriješ ta senzor, počakaš nekaj sekund in se preklopi.
Recimo meni so se pred dnevi vklopile dnevne, pa je blo megleno zunaj, ampak precej svetlo. Lahko sam preklopiš na kratke, daš tam na pozicijo 1 in je to to. Če pa daš na pozicijo 0 ti pa skoz zasenčene svetijo.
Recimo meni so se pred dnevi vklopile dnevne, pa je blo megleno zunaj, ampak precej svetlo. Lahko sam preklopiš na kratke, daš tam na pozicijo 1 in je to to. Če pa daš na pozicijo 0 ti pa skoz zasenčene svetijo.
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010