Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
Če stop utripa pol bi moral tester nekaj pokazat. Nekaj mu ne štima. Kaj pa z rezervnim ključem si probal? Mogoče blokada kaj zafrkava.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
to nisem probal.. samo za blokado kokr vem, utripa una rdeca lucka okrogla na sredini? Ker sem mel enkrat tezave na prejsnem avtu in se je tej blokadi nekaj zmedlo zarad spraznjenega akumulatorja...
Edina skupna stvar tema dvema dogodkoma je bila, da sem v obeh primerih prevozil nekje 40km, nato je zacel stop utripat in avto ugasnil...enkrat na navadni cesti pri 40km/h, drugic na ac pri 140... kaj ma veze ne vem
Edina skupna stvar tema dvema dogodkoma je bila, da sem v obeh primerih prevozil nekje 40km, nato je zacel stop utripat in avto ugasnil...enkrat na navadni cesti pri 40km/h, drugic na ac pri 140... kaj ma veze ne vem
Če ti bo kaj pomagalo - pri mojemu dciju se je enako zgodilo, računalnik je kazal napako na šobi.jurre napisal/-a:trenutno stanje..krivec EGR ventil, ki je naprej povezan na enih par senzorjev. Na racunalniku je pokazalo napako na vseh senzorjih, mrzel je normalno zalaufal.
Zdaj je se vecja stala, ker avto dela po 3 cilindrih, ker ena soba ne dela![]()
Probaj odstraniti vse kable iz računalnika, našpricati s kontakt sprejem (ne WD40) in priklopi nazaj! Pri meni je to pomagalo in je od takrat delal b.p.
A reklamacije se ne da uveljavljat?
A računalnik tudi javlja napako na šobi?
Če ti ne bojo priznali reklamacije oziroma garancije lahko poizkusiš s čiščenjem - http://www.avtomehanika-arcon.si/sl/bos ... _motorjev/
A računalnik tudi javlja napako na šobi?
Če ti ne bojo priznali reklamacije oziroma garancije lahko poizkusiš s čiščenjem - http://www.avtomehanika-arcon.si/sl/bos ... _motorjev/
hja verjetno se ne bo dal, julija je bilo 1 leto, pa se neopooblascen mi jih je vgradil
v glavnem avto je doma, menjan EGR ventil in ena soba. EGR je tako crknil, da je odpovedalo se ene 5 glavnih senzorjev, ki so vezani na njega ko se je avto segreu nad nekje 50°.
Zdaj pa upam da bo ze mir....
zahvale nasemu modriju in kolegu, da sta se matrala skoraj ceu dan.
v glavnem avto je doma, menjan EGR ventil in ena soba. EGR je tako crknil, da je odpovedalo se ene 5 glavnih senzorjev, ki so vezani na njega ko se je avto segreu nad nekje 50°.
Zdaj pa upam da bo ze mir....
zahvale nasemu modriju in kolegu, da sta se matrala skoraj ceu dan.
Zadnjič spremenil jurre, dne 06 Dec 2010, 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.