tršanje vzmeti

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
gregahabi

tršanje vzmeti

Odgovor Napisal/-a gregahabi »

ima kdo mogoče iskušnje z tršanjem in nižanjem orginalnih vmeti
Uporabniški avatar
sunko
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a sunko »

verjetno misliš:tršanje in nižanje amortizerjev :wink:
najbolje da pokličeš turenška,vugo al pa amortizer to so mojstri k se ukvarjajo s tem pa ti bojo povedal kako pa kaj :wink:
Uporabniški avatar
AVX
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a AVX »

Cena je takega postopka pr amortizerju je taka, da lahka kupiš že nove športne amortizerje, mogoče daš zraven še nekaj evrov. Sicer niso uhuhu vrhunski, samo so pa novi in sigurno malenkost bolje funkcionirajo kot pa pri tršanju in krajšanju.
deluxor

Odgovor Napisal/-a deluxor »

sunko napisal/-a:verjetno misliš:tršanje in nižanje amortizerjev :wink:
najbolje da pokličeš turenška,vugo al pa amortizer to so mojstri k se ukvarjajo s tem pa ti bojo povedal kako pa kaj :wink:
turnšek = amortizer
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

AVX napisal/-a:Cena je takega postopka pr amortizerju je taka, da lahka kupiš že nove športne amortizerje, mogoče daš zraven še nekaj evrov. Sicer niso uhuhu vrhunski, samo so pa novi in sigurno malenkost bolje funkcionirajo kot pa pri tršanju in krajšanju.
S tem se nebi popolnoma strinjal.Mesec dni nazaj sem dal krajšat in tršat sprednje in vsaj jaz sem zelo zadovoljen.Avto mi sploh nič ne nabija kot je prej.V glavnem kak mi je možakar razložil mi je tako zrihtal,da sedaj delajo amortizeri v obe smeri,kaj to točno pomeni nevem.Nehče na forumu pa verjetno lahko razloži.
Odgovori