kk lhko ti veš da je apex slaba kvaliteta?? v zgornem postu si napisal, da ti nikol ne rihtaš avto in zdej me pa res zanima, po kakšnih izkušen ti veš da je to slaba zadeva?? jst mam apex kit v cliu in zadeva super deluje, vozil sem slalom in je avto lepo deloval in nimam problemov z apexu
kk lhko ti veš da je apex slaba kvaliteta?? v zgornem postu si napisal, da ti nikol ne rihtaš avto in zdej me pa res zanima, po kakšnih izkušen ti veš da je to slaba zadeva?? jst mam apex kit v cliu in zadeva super deluje, vozil sem slalom in je avto lepo deloval in nimam problemov z apexu
nisem napisal da nikoli! Sem imel na cliotu H&R kolega pa apex. in je bila razlika kot dan in noč
danes je bil lep dan, pa sem štiri slike nardil, da malo osvežim temo drugače na avtu ni nič novega, kakšna malenkost tu pa tam ..počasi se pripravljam na zimske gume p.s. pa končno smo dvorišče smo potlakovali
_BosTeK_ napisal/-a:stari avto je bomba kaj pa maš na desnem blatniku?
X2
...ti povej mi še kak se je mal bol hitro peljat čez ovinke s tem da maš original zice notri... ker vem k sem se jaz vozil sem vedno iz zica ven padu in na koncu pristal sovozniku v naročju, ker tisti zici so katastrofa
jaz sem tudi že preklopo na zimske gume, zamenjal sem jih v nedeljo ..danes pa sem iz gum odstranil vse kamenčke pol pa sem vse skupaj lepo očistil in opral