:a2_policajschik napisal/-a:Pomoje zt ker se mu neda celega prtljažnika vleč s sabo, če pa ni vse v kompletu pa ni to to.
Twingo 1.2 l.97 by gasi
Kaj ti pa policaj more v tem primeru? Kaj se pleha tiče samo luknja ne sme bit.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
evo mene, ne dobenih problemov ni blo s policijo al pa kaj, no tudi nevem zakaj bi mogli bit, sej nisem mel nič takega kaj nebi smel met ??
pač odločo sem se tak..
@schik; nikol nisem celega prtljažnika zravn vlačo, to sem mel samo ko smo šli na kak show al pa kaj takega..drugače pa je šlo to takoj dol
pač odločo sem se tak..
@schik; nikol nisem celega prtljažnika zravn vlačo, to sem mel samo ko smo šli na kak show al pa kaj takega..drugače pa je šlo to takoj dol
Ne boš valda opustu projektgaši napisal/-a: pač odločo sem se tak..
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
schik napisal/-a:Ne boš valda opustu projektgaši napisal/-a: pač odločo sem se tak... Meni je prav hudo zgledlo.
avto bo zaenkrat tak kot je na zadni sliki..sej če bo kdaj treba se havba se gor našraufa v dveh minutah, prtlažnik na strehu tud tak da ni panike..
če kdo ve za kake navadne 13col železne felne, naj mi pove..
imam en komplet, cena 10e po komadu.gaši napisal/-a:schik napisal/-a:Ne boš valda opustu projektgaši napisal/-a: pač odločo sem se tak... Meni je prav hudo zgledlo.
avto bo zaenkrat tak kot je na zadni sliki..sej če bo kdaj treba se havba se gor našraufa v dveh minutah, prtlažnik na strehu tud tak da ni panike..
10€ z gumami vred ti to najbrž misliš?wily napisal/-a:imam en komplet, cena 10e po komadu.gaši napisal/-a:schik napisal/-a: Ne boš valda opustu projekt. Meni je prav hudo zgledlo.

gaši, za lepoto se trpi
je pa res, da pa se pelješ s serijskim avtom dosti bolj sproščeno pa brez skrbi. to ti povem iz lastnih izkušenj. z meganom sem se po ubijal

aja , pa zaj ko mam stilota spuščenega, morm vedno devat te dvometrske alu rampe, ko grem iz garaže, da ne pustim sprednjega odbijača v garaži
http://www4.slikomat.com/10/0710/fkb-280620.jpg
aja , pa zaj ko mam stilota spuščenega, morm vedno devat te dvometrske alu rampe, ko grem iz garaže, da ne pustim sprednjega odbijača v garaži
http://www4.slikomat.com/10/0710/fkb-280620.jpg

ma ja sej vem, da se za lepoto potrpi..samo že itak svicam v toti vročini, pol pa ko so take ceste pa še enkrat bolj
malo bolj sproščeno vožnjo bi samo rad, zato pa mislim dat železne felne pa normalne gume gor, pa se bo kr poznalo..felne pa štrihnem v neko odkačeno barvo da se bo tu malo kaj za govorit pa bo
haha, še vredi da maš alu rampe..malo pregloboko ste garažo naredli
haha, še vredi da maš alu rampe..malo pregloboko ste garažo naredli
ja gume so ene gor, tk da drugač tist kar napišem tud mislim. 10e po komadu jeklene felge.Patrik napisal/-a:10€ z gumami vred ti to najbrž misliš?wily napisal/-a:imam en komplet, cena 10e po komadu.gaši napisal/-a: