carminat navigation
Meni tisto ni delalo ko odzipaš in dobiš prav mape z fajli ven ki jih zapečeš na dvd.
Dela pa ko potegneš dol rar fajle "cnc 2010-2011.partXX.rar" XX=01 do 25 in ko teh 25 fajlov odpakiraš dobiš ven "carminat v30.iso" ki je velik 7.865.108.480 bytov. Tega ne zapečeš direkt na dvd, ampak ga s programom kot je recimo nero odpreš, da on zapeče v prvotni obliki in to potem dela. Vsaj meni je.
Dela pa ko potegneš dol rar fajle "cnc 2010-2011.partXX.rar" XX=01 do 25 in ko teh 25 fajlov odpakiraš dobiš ven "carminat v30.iso" ki je velik 7.865.108.480 bytov. Tega ne zapečeš direkt na dvd, ampak ga s programom kot je recimo nero odpreš, da on zapeče v prvotni obliki in to potem dela. Vsaj meni je.
Renault Laguna II Ph2 Grandtour Initiale
ewo uspelo tudi meni nadgradit softwear in nove karte V30 zgledalo pa je nekako tako
ko vstaviš updeit CD ti na začetku zgleda tako

ne tikaš nič vse dela samo

gre se seveda za ta model navigacije CNC

namen updeita pridobitev nove možnosti

ki se ji reče "opozarjanje na radarje" upajmo da dela
če kdo rabi CD za updeit mu ga lahko pošlem, če ne gre v smeti meni ne rabi
in še za lastnike Reanultov z opremo INITIALE http://www.renault-initiale-paris.com/ en bombon
ko vstaviš updeit CD ti na začetku zgleda tako

ne tikaš nič vse dela samo

gre se seveda za ta model navigacije CNC

namen updeita pridobitev nove možnosti

ki se ji reče "opozarjanje na radarje" upajmo da dela

če kdo rabi CD za updeit mu ga lahko pošlem, če ne gre v smeti meni ne rabi
in še za lastnike Reanultov z opremo INITIALE http://www.renault-initiale-paris.com/ en bombon
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Kot kaže je res zgolj v tem fora ja. Zipan fajl ima velikost 7.862.384.420 bytov - torej nekaj manjka...mravla74 napisal/-a:Meni tisto ni delalo ko odzipaš in dobiš prav mape z fajli ven ki jih zapečeš na dvd.
Od kje pa ste potegnil te "cnc 2010-2011.partXX.rar" fajle? Kakšen link?
ja nč, fantje...bo treba na gorenjsk prit, da (nam) vam dragan zapeče dvdje, hehehe.
gorenjska je zdej pokrita bolj ali manj zelo dobro (mimo radovlce greš po ac in ne več po travi, hehe).
speed trap deluje
ko sva se dons z našo peljala v celovec, naju je na zadnjem bregu proti centru "stresel" policijski signal oz. sirena, ki je opozarjala na radar(je), ki se narišejo na karti. in smotko že takoj ob vžigu motorja zatuli
tako da, deluje. kdaj v sloveniiji? pojma nimam...
tudi tmc deluje v avstriji zelo dobro...preklopi na najbližjo postajo in takoj obvešča o vseh fintah (pri meni se je priklopil na om3). skratka, vse deluje, tako kot mora. no ja...slovenski tmc je očitno tudi za francoze nekaj....balkanskega pač
mogoče bo v31 (dragan, shrani in čuvaj ta tvoj hp
poštimala zadeve glede radarjev in tmc-ja tudi pri nas.
do takrat pa, uživajmo v v30...
gorenjska je zdej pokrita bolj ali manj zelo dobro (mimo radovlce greš po ac in ne več po travi, hehe).
speed trap deluje
tudi tmc deluje v avstriji zelo dobro...preklopi na najbližjo postajo in takoj obvešča o vseh fintah (pri meni se je priklopil na om3). skratka, vse deluje, tako kot mora. no ja...slovenski tmc je očitno tudi za francoze nekaj....balkanskega pač
mogoče bo v31 (dragan, shrani in čuvaj ta tvoj hp
do takrat pa, uživajmo v v30...
Espace IV 2.0 DCI Initiale Paris
Mislim,ni toliko problem DVD-jev, programa, računalnika,..., ampak zgolj to, da imamo nekateri preprosto napačne datoteke. Prava je očitno ta zadeva z 25xRAR datoteki, ki po odprtju naredijo ISO datoteko.
No in jaz bi rad samo en link do teh 25xRAR file-ov pa bom jest to sam lohk zrihtaw - je delalo na V28, V29,... in ni hudič, da ne morem posneti tudi te V30 - seveda, če dobim pravo...
Torej en link bi praw prišel...
No in jaz bi rad samo en link do teh 25xRAR file-ov pa bom jest to sam lohk zrihtaw - je delalo na V28, V29,... in ni hudič, da ne morem posneti tudi te V30 - seveda, če dobim pravo...
Torej en link bi praw prišel...
Ker je v kontekstu s temo, vprašam tukaj: kako je pri nas s TMC? Že deluje?
sinko: kje si pobral update?
sinko: kje si pobral update?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
drhouse maš PM za updejt
za TMC pa si to preberi http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=25557
sinko napisal/-a:drhouse maš PM za updejt
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
ewo danes najdo http://torrents.to/search/torrent-downl ... rope%20V30
clio open ti mas najverjetneje Renault Carminat Guidage Informé SH1
KARTOGRAFIJA:
CD1: Švedska, Norveška, Finska, Danska
CD2: Nemčija, Avstrija, Nizozemska, Švica, Belgija, Liechtenstein, Luksemburg, Poljska
CD3: Francija, Belgija, Luksemburg, Španija, Portugalska, Andora, Gibraltar, Monaco
CD4: Italija, Češka, Slovaška, Švica, Avstrija, Madžarska, Horwacja, Vatikan, Liechtenstein, San Marino
CD5: Anglija, Irska
Da bo v Slovenščini tega mislim da ne bomo dočakali
mislim pa da ma doctor tudi ta model na laguni ko je samo govorno pa puščice ti kaže drugega pa nič
KARTOGRAFIJA:
CD1: Švedska, Norveška, Finska, Danska
CD2: Nemčija, Avstrija, Nizozemska, Švica, Belgija, Liechtenstein, Luksemburg, Poljska
CD3: Francija, Belgija, Luksemburg, Španija, Portugalska, Andora, Gibraltar, Monaco
CD4: Italija, Češka, Slovaška, Švica, Avstrija, Madžarska, Horwacja, Vatikan, Liechtenstein, San Marino
CD5: Anglija, Irska
Da bo v Slovenščini tega mislim da ne bomo dočakali
mislim pa da ma doctor tudi ta model na laguni ko je samo govorno pa puščice ti kaže drugega pa nič