carminat navigation

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
dragan1

Odgovor Napisal/-a dragan1 »

...moj prvi post...in novi lastnik Lagune II :smt004

sem prebral celo temo.. :D nekje višje je nekdo omenjal BMW karte ( BMW 2008-1 High.iso), če sem prav razumel pašejo v Lagunino DVD navigacijo...

zdej pa mene zanima, glede na to da V30 še ni zunaj, se lahko "švercamo" z BMW Road Map Europe 2010-01 HIGH [DVD9],ki je na dosegu roke?:D

al sem jest narobe razumel :?:
Uporabniški avatar
ngc2392
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ngc2392 »

DVD v30 že vlečem dol, a kot sem gledal, za našo vzhodno evropo ne bo nič novega (ostane v29). Je še en cd, ki popravi določene zadeve...no, bomo probali ta teden, ko se bo vseh 7 gb preneslo...
Uporabniški avatar
dragan1

ngc2392....kater CD?

tale DVD V30 dela super....na začetku mal čudno zgleda, ker približno 10min nekej mejle, potem pa dela super... :D

TDK DVD mi ne sprejme....samo Verbatim + DL ... ;)
Uporabniški avatar
ngc2392

dragan1, na drugem forumu sem zasledil, da potrebuješ najprej nadgradnjo programa (firmware al nekej tazga), potem pa lahko delaš s tem dvdjem. ta cd ti izboljša nekatere stvari (glas, sprejem signala...ipd-ne vem točno)
a tmc ti dela? a je kej sprememb pri cestah?
aja, jest bom dal na fujijev dl dvd. 29 sem tudi zapekel na te medije, pa je ok...
Uporabniški avatar
dragan1

hmm, če mene vprašaš je tale 10 minutni "loading" bil v bistvu upgrade...ker meni dela normalno, pred tem je bil notri DVD V26 - Italijanski...
auto sem par dni nazaj kupil, zato niti ne vem koliko je kaj novosti, ker nisem uporabljal starejših verzij....

kako pogledam kera verzija firmwera je zdej? pa ti takoj povem če je kej posodobljeno al ne... ;)
Uporabniški avatar
ngc2392

hja, kar se novosti tiče...ne vem s kje si, zato povej, če je kakšna nova avtocesta že narisana (kranj jesenice mimo radovljice?)...vem, da si komaj kupil avto, zato se verjetno še ne znajdeš :)
drugače pa...v30 naj bi prinesel tudi že opozorila za radarje, a brez tega cedeja (ki naj bi sploh "vklopil" opozorila na ekranu) naj jih ne bi videl...? spremljam zadevo na tistem forumu, hehe...danes pa bom verjetno jaz naredil update s cedejem in potem videl, kako je s to mapo v30...
za firmware dvomim, da piše...moram tudi jaz pogledati (bo bolj verjetno le za karto pisalo...)
Uporabniški avatar
dragan1

hja, lahko povem, da je vrisan Šentviški predor....katerega v Citroenu na Navteqovih kartah 2009 nimam...če je bil že na V29 pa ne vem...

ko sprobaš javi, pa se dobimo na pijači... :D
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ngc2392 daj link od kje si vlekel V30
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
dragan1

GPSUnder**** :D
Renault Laguna 1.9 dCi Initiale Paris
Uporabniški avatar
sinko

al sem jaz liml na qbik al kaj da ne najdem še grem 1x gledar na gps
Uporabniški avatar
ngc2392

sinko, sem prijavljen na forumu (glej tisti post od dragana :), kjer je bilo 26 linkov...na torrentu ga še nisem zasledil :(

dragan1, hja, men neče prijeti ne upgrade cedeja ne dvdja...:(
zdej pa ne vem, za cede bi rekel, da ga ne zna brat, za dvd pa očitno ni prava znamka...mam fujija. pravjo, da mora bit tdk...

mmnja, očitno bo treba še enkrat zapeč. s kom, kako in na kateri medij si pa ti zapekel?
Uporabniški avatar
sinko

ja kaj si nor to bom vleko 365 dni dol preko tega rapidshare
prave me zanima kake bojo razlike proti V29
Uporabniški avatar
ngc2392

hehe, no, jaz sem ga v dveh dneh dol imel...:) potrpljenje je božja mast, pa čeprav men (še) ne dela...
drgač pa ne vem, najbolj sprememb je v (kje drugje) zahodni evropi, tu pri nas pa bolj ali manj nič...baje so tudi opozorila za radarje...kar pa ne vem, mora dragan potrdit, hehe.
ko/če bo prišel na gorenjsko na pijačo, ko tole men zlaufa...:)
Espace IV 2.0 DCI Initiale Paris
Uporabniški avatar
dragan1

ngc2392...sem ti rekel...tudi meni ni zaznal TDK DVD-ja....
zapekel sem z UltraISO na Verbatimov DVD+R DL z 4x hitrostjo....tortica 10 pack ;)
Pekel sem na novem HP prenosniku...nekje sem zasledil, da je tudi to pomembno...

poročaj kaj si uredil... ;)

sinko.. Megaupload linke imaš v prvem postu, sem imel v uri vse dol :D
Renault Laguna 1.9 dCi Initiale Paris
Uporabniški avatar
ngc2392

dragan1, no ja, jest pečem na moji toshibi :) upam, da niso preveč izbirčni glede firme notesnikov (hudič, pa ta tehnika :)
nč, morm zdej nekam po te tdk oz. verbatim medije....bigbang verjetno ma kej...
Espace IV 2.0 DCI Initiale Paris
Odgovori