odločil sem se, da na svojga clia ruknem od clia rs-a phase 2 odbijače+prva blatnika+pragova.
me pa zanima koliko pride tak nov komplet.
p.s če pa kdo prodaja rabljeno kaj od tega sem pa interesant jaz
hvala
Original odbijača prideta čisto okvirno 500€. Ne pozabi še na xenon lučke + pranje, RS masko, pobarvati letvice in kljuke, platišča in distančnike, pa bo na zunaj pravi RS.Nos napisal/-a:Bogdaj![]()
odloèil sem se, da na svojga clia ruknem od clia rs-a phase 2 odbijaèe+prva blatnika+pragova.
p.s èe pa kdo prodaja rabljeno kaj od tega sem pa interesant jaz![]()
hvala
pol če potegnem končno računicoStupo napisal/-a:Original odbijača prideta čisto okvirno 500€. Ne pozabi še na xenon lučke + pranje, RS masko, pobarvati letvice in kljuke, platišča in distančnike, pa bo na zunaj pravi RS.Nos napisal/-a:Bogdaj![]()
odločil sem se, da na svojga clia ruknem od clia rs-a phase 2 odbijače+prva blatnika+pragova.
p.s če pa kdo prodaja rabljeno kaj od tega sem pa interesant jaz![]()
hvala
sej sem gledu en komplet od 172 rs phase 2 za 500€ na ebay.UrbanD napisal/-a:Najbolj se ti splača kupit vse dele preko ebaya in vse skupi s poštnino pride cca 800eur + barvanje.
Tko nekako je men ratalo zračunat kako leto nazaj ko sem mel enako idejo =) Pa me poglej zdaj
bolš obžgan, ko sesipan v amenclio open napisal/-a:Zihr obžganga?Nos napisal/-a:sej sem gledu en komplet od 172 rs phase 2 za 500€ na ebay.
p.s lep rdeč rs. enga podobnega gledam na avtonetu