Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Mi je kr všeč. Tu gor bi mogo dat neke dojč felne :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

gagi´d hype napisal/-a:Že tkole je lep, glede na to kak se meniš kok zadeva faj gre itd, bi lahko pršu mal na raceland, pa da vidmo zadevo še u živo :D
če boš ti tekomval z laguno pridem še jst brez notranjost pa še ne dokončanim rsi-jom pa še jst mal tekmujem :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Noben ne bo tekmoval z svojimi avti.. :D To je predvsem za to da mal preizkuste svoje konjičke ina da si date duška tam kjer je to dovoljeno.. :wink:

Tekma pa bo pol z gokardi :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

A mi lahko kdo pove kolk navora ma 1.8 8v ker kot kaže po teh vaših pogovorih ga more met občutno več kot 16v.
Misl ne vem zakaj so pr Renaultu sploh dajal not 16v motor če je pa tale 8v tolk bolši,hitrejši,bol prijazen vozniku,cenejši,lažji,.....
Ne pravm,da RSi ni hitr(OK pojma nimam kok hitr je ker ga še nism vozu) ampak,če že tovarniški podtaki kažejo,da je počasnejši kako lahk pol vi trdite,da ni
Zmir ko berem pogovore o 16vejih je vedno debata kako ma to mal navora,kako je treba to skoz tiščat,kako do 4000 obratou ne gre nikamor itd.Matr vozm se z njim že 4 leta pa še nikol mi ni zmankal moči.Zdej pa ne vem al ste vi navajeni na same 300+km avtomobile pa se vam zdi da ventilar ne gre al pa nimate pojma kaj pišete.
Matr k da bi Hondaše poslušou. :roll:
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

bi lahko prišel ja :D
saj ko me bo razfu... bom dal 16v motor not da bo mir na forumu :lol:
pa še niste opazli da se v 3/4 mojih postov norca delam pa vas samo pikam,ker ste tako prisrčni ko branite svoje 16vje. hehe :lol:

mam pač čuden smisel za humor je.. ga :lol:
Uporabniški avatar
andrej86

MaTe0 napisal/-a:Mi je kr všeč. Tu gor bi mogo dat neke dojč felne :)
ko bi ti vedel kako me to matra :oops: zaj bo en dan dohodnina pa še pol regres,tak da se zna zgodit da bom menjal :D :D
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

črne pa poliran rob :smt050
Uporabniški avatar
andrej86

pa mogo bi še pol malenkost bol nizek bit. :D
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

Tadej napisal/-a:èrne pa poliran rob :smt050
na zalogi :lol: :lol: :lol:
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ja andrej, prlet pol dol na raceland.. :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

nightmare napisal/-a:A mi lahko kdo pove kolk navora ma 1.8 8v ker kot kaže po teh vaših pogovorih ga more met občutno več kot 16v.
Misl ne vem zakaj so pr Renaultu sploh dajal not 16v motor če je pa tale 8v tolk bolši,hitrejši,bol prijazen vozniku,cenejši,lažji,.....
Ne pravm,da RSi ni hitr(OK pojma nimam kok hitr je ker ga še nism vozu) ampak,če že tovarniški podtaki kažejo,da je počasnejši kako lahk pol vi trdite,da ni
Zmir ko berem pogovore o 16vejih je vedno debata kako ma to mal navora,kako je treba to skoz tiščat,kako do 4000 obratou ne gre nikamor itd.Matr vozm se z njim že 4 leta pa še nikol mi ni zmankal moči.Zdej pa ne vem al ste vi navajeni na same 300+km avtomobile pa se vam zdi da ventilar ne gre al pa nimate pojma kaj pišete.
Nič Nightmare. Greva dat not motor 1.8 8V od RSIja :lol: :lol:

Do zdaj mi še ni zmankalo moči v 5 prestavi 55 na uro ko nič, pa klanc navzgor in mi ni trebalo šaltat.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Če bi dragala 8V in 16V in če bi oba prestavljala pri kakšnih 3000 obratov bi bil 8V malenkost spredaj.
Pri višjih obratih se pa 16V kar lepo odpelje mimo. Je pač tako da 16 ventilski motorji bolje vlečejo pri višjih obratih.
Slika
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=101123

http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=30129

:smt029

zgleda je rsi tk ko honda, tud če jo kaj prehiti, je ona še vedno hitrejša :)
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ko 8 ventilov poči ... :twisted:
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

Markolino napisal/-a:
nightmare napisal/-a:A mi lahko kdo pove kolk navora ma 1.8 8v ker kot kaže po teh vaših pogovorih ga more met občutno več kot 16v.
Nič Nightmare. Greva dat not motor 1.8 8V od RSIja :lol: :lol:

Do zdaj mi še ni zmankalo moči v 5 prestavi 55 na uro ko nič, pa klanc navzgor in mi ni trebalo šaltat.
markolino ne pribivi take butaste, prvo sprobi mal svojga pa pridub mal več jajc, da se boš upal vozit z 17let starim avtom pol se pa naprej uglašuj. evo ko bo avtoslalom, prid te z svojim koničkim pa gremo vozit, jst bom v drugi diveziji vi pa z 16v-ji isto, pa da vidmo navor pa kater clio se bolj odziva na nižje obrat. vabljeni ste vsi 16v-jovci :D
Zaklenjeno