Napajalni kabel megane 2000
Napajalni kabel megane 2000
Tisti ki ste ga ze vlekl (napajaln kabel) kje se ga najlazje skoz spravi. Gre se za megane I ph2. Kabel bo pa 25mm debeline
@ mateichk : nič ni treba pr meganu vn metat 
na voznikovi strani, je spodaj nad bremz stopalko en šop kablov, tisto gumo je treba prebit, prepiknit in skozi njo napelat kabel
gre pa potem desno od filtra skozi (gledano smer vožnje)
pa počasi
jaz sem prepiknil gumo z dolgim izvijačem
potem pa skozi napelajal trdo žico, nanjo prilepil kabel in počasi vlekel skozi
še boljša rešitev je da žico zapikneš v napajalni kabel in fajn poviješ z izolirnim trakom in počasi vlečeš
na voznikovi strani, je spodaj nad bremz stopalko en šop kablov, tisto gumo je treba prebit, prepiknit in skozi njo napelat kabel
pa počasi
še boljša rešitev je da žico zapikneš v napajalni kabel in fajn poviješ z izolirnim trakom in počasi vlečeš
hvala ti lepaDoctor DJ napisal/-a:@ mateichk : nič ni treba pr meganu vn metat
pa počasi
ni panike, če še kako info rabiš, upraši 
sam neki, po voznikovi strani vleči napajanje, signalni kabel od radija do ojačevalca vleči al po desni strani, torej sopotnikova stran ali pa ob kanalu, sredinski konzoli pod preprogo na desni strani
če pa rabiš pomoč, povej, se oglasi, se kje dobima, pa skup to porihtama
sm meu megana tolkokrat narazen da že v sanjah vem kje kaj gre, sam ne več napajalnega kabla, zanj sm porabo 2 uri da sm ga v kabino spravo

sam neki, po voznikovi strani vleči napajanje, signalni kabel od radija do ojačevalca vleči al po desni strani, torej sopotnikova stran ali pa ob kanalu, sredinski konzoli pod preprogo na desni strani
če pa rabiš pomoč, povej, se oglasi, se kje dobima, pa skup to porihtama
sm meu megana tolkokrat narazen da že v sanjah vem kje kaj gre, sam ne več napajalnega kabla, zanj sm porabo 2 uri da sm ga v kabino spravo
Doctor DJ kolikor spremljam pogovor ti govoriš o Meganu II on pa sprašuje o Meganu I in zato ne prideta skupaj
. Šop kablov pri meganu I gre na desni strani pod akumulatorjem v armaturko. V vsakem primeru moraš pa ločeno vlečt signalne in napajalne kable. Vsake po svoji strani.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG