Sedaj pa me zanima ali je že kdo menjal žarnice na servisu in koliko so mu za to računali? Ker ne bi rad plačeval mastnih denarcev za menjavo žarnice, ne gre se mi za denar, ampak za princip.
Hvala in lep pozdrav!
Včeraj sem bil neprijetno presenečen... Na servisu pred prevzemom je crknila leva kratka luč na Scenicu 2007... Pa so jo menjavali skoraj 1 uro. Niso prišli zraven, tako da so na koncu sneli odbijač in žaromet... Mamomu, na prejšnjem (2003) sem to opravil sam v 10 minutah!klinger napisal/-a:Žarnice ne moreš sam zamenjat, ker ne prideš zraven, je vse tako natlačeno noter da je joj...imamo 2 modusa pri hiši, enega navadnega in enega granda...pred časom zamenjani obe žarnici na servisu...60e (menjava plus žarnici)...avto dvignili in od spodaj menjavali.
klinger napisal/-a:Žarnice ne moreš sam zamenjat, ker ne prideš zraven, je vse tako natlačeno noter da je joj...imamo 2 modusa pri hiši, enega navadnega in enega granda...pred časom zamenjani obe žarnici na servisu...60e (menjava plus žarnici)...avto dvignili in od spodaj menjavali.