ima kdo kakšne izkušnje s temi vzmetmi? kako se kaj obnesejo? koliko bi me prišla vgradnja in homologacija?
hvala za odgovore in lp
Če tko gledaš je škoda tud 70€ za vložit.. ker se boš z zanič amortizerji vozil kot na pinkoponk žogicah.. Homologacija je še cca 30€ če se ne motim.. in nekdo ti mora to še zmontirat (kar tudi ni zastonj in izdat potrdilo o strokovni vgradnji) pa še na optiko ga moraš peljat... in ko vse sešteješ ne prideš skozi pod dobrih 200€... in kaj za ta denar dobiš? Še slabše vozen avto kot je bil do sedajadriano napisal/-a:sam te bilsteinovi stanejo okol 500 evrov. tok je pa skor vredna 19ka![]()
kaj pa homologacija kok bi me pršla približn za te apex vzmeti?
ktomass napisal/-a:Če tko gledaš je škoda tud 70€ za vložit.. ker se boš z zanič amortizerji vozil kot na pinkoponk žogicah.. Homologacija je še cca 30€ če se ne motim.. in nekdo ti mora to še zmontirat (kar tudi ni zastonj in izdat potrdilo o strokovni vgradnji) pa še na optiko ga moraš peljat... in ko vse sešteješ ne prideš skozi pod dobrih 200€... in kaj za ta denar dobiš? Še slabše vozen avto kot je bil do sedajadriano napisal/-a:sam te bilsteinovi stanejo okol 500 evrov. tok je pa skor vredna 19ka![]()
kaj pa homologacija kok bi me pršla približn za te apex vzmeti?Praktično enako kot če bi 200€ vrgel skozi okno..
Z vsem spoštovanjem bom zapisal samo, da imamo verjetno precej različne kriterije kaj je dobro podvozje na avtomobilu in kdaj se avto dobro pelje (in ni "mortizer" temveč amortizer)... To kar so zate vrhunske vozne lastnosti so lahko za koga drugega (ki ima veliko izkušenj tudi z dirkalnimi podvozji) pač velik ŠROT...wily napisal/-a: haha, kire fore maš ti...
zanima me drugi vidikZiiga napisal/-a:Imaš dva vidika. Ali nižji avto ker lepo zgleda ali pa nižji avto zaradi nižjega težišča, bolj stabilne lege.
Ko se odločiš za eno se dela potem plan naprej