Že nekaj let redno spremljam ta forum in končno sem našel čas, da tudi sam predstavim s svojega že drugega Renault Clia.
Sem že tretje leto ponosni lastnik Renaulta, sicer pa sem doma obkrožen z različnimi Renaulti že od kar pomnim.
Od začetka septebra 2009 imam v lasti Renault Clia II, faza 2, letnik 11/2004 z 1.5 dCi 60kW/82KM motorjem. Ob nakupu je imel 60k KM prevoženih.
Extreme oprema: ABS, BAS, 4 x Airbag, športni sedeži, klimatska naprava, tonirana stekla, električni pomik stekel, el. nastavljiva zunanja ogledala, centr.zaklep. z dalj. upravljanjem, servo volan, avtoradio: Pioneer DEH-4100SD, Hi-Fi ozvočenje: 6x zvočniki, potovalni računalnik
Na avtu je bilo predelano: OZ Racing ALU platišča s 195/50/R15 gumami, pobarvane letvice (srebrna), pobarvani zadnji zavorni bodni, menjan original avto radia s Pioneer DEH-4100SD, menjana prednja zvočnika (Magnat), menjani sprednji žarnici z belimi, menjana antena, odstranjene vse nalepke zadaj, menjava navadnih parkirnih žarnic s SMD LED, avto je bil v celoti spoliran
Avto je res v odličnem stanju in sem z njim sem zelo zadovoljen!
Sedaj pa še nekaj slik:

enkrat septembra 09 - spredi

enkrat septembra 09 - zadi

na en lep dan septembra 09 - poleg vrtnic

oktobra 09

konec septembra 09 - na Vranskem

enega lepega dne v oktobru 09 - pred eno poslovno stavbo

modri i

notranjost