R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
super, hvala za informacijo !
avto pa bo napredoval za cca 3 km ker selim delavnico...žal se vsaka pravljica enkrat izteče, obstoječo lokacijo rušijo tako da ta vikend selim vse skupaj drugam.
Sporočim ko bo kaj novega.
avto pa bo napredoval za cca 3 km ker selim delavnico...žal se vsaka pravljica enkrat izteče, obstoječo lokacijo rušijo tako da ta vikend selim vse skupaj drugam.
Sporočim ko bo kaj novega.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
takole, točno mesec je okrog in se javljam iz nove lokacije !
sliši na ime 6x6 metrov, ni več 9x9 žal. Je pa zato opremljena po mojih željah in zamislih kako naj zgleda mesto kjer se ustvarjajo sanje.
Še lani sem se čudil DLS revolution garaži, zdej sem si ustvaril nekaj podobnega sam, čeprav na začetku nisem ciljal na laboratorij je nakoncu nastal
http://www.dlsrevolution.com/garage.htm
Morem pa priznat da se da odlično delat, spucaš in je spet kot novo
pank 5 metrov, zadnji del privzdignjen

vse popredalčkano

od daleč sprednja stena, po tleh epoxi, stene gips plate, zadaj 10 cm stiroporja in še izolacija dodatna

mašina za poliranje felten zaprta v ohišje, del ohišja je škatla za vso orodje (vbodne, flexi, rezkar, brusilke)...

vso orodje na steni in na dosegu roke na panku

tudi alarm ne sme manjkat

dvosed za relaxat, za stranke in pa za prespat kakšno divjo žurko

tihožitje med mojimi izdelki in svinjami za leto 2010

za gretje/hlajenje skrbi inverterska klima od gorenja + dodatna peč na petrolej za segrevanje nad 18 stopinj (poliester,...)

tudi expres je v drugačni luči, volje je ogromno da se dokonča

pisarna z dostopom do interneta

wall of fame, zgoraj dosežki iz leta 2005, spodaj pa slike izpod mojega fotoaparata

close up

pa še iz druge strani, 32 A4 fotografij

to je to za ta dnar ! Komentarji dobrodošli
sliši na ime 6x6 metrov, ni več 9x9 žal. Je pa zato opremljena po mojih željah in zamislih kako naj zgleda mesto kjer se ustvarjajo sanje.
Še lani sem se čudil DLS revolution garaži, zdej sem si ustvaril nekaj podobnega sam, čeprav na začetku nisem ciljal na laboratorij je nakoncu nastal
http://www.dlsrevolution.com/garage.htm
Morem pa priznat da se da odlično delat, spucaš in je spet kot novo
pank 5 metrov, zadnji del privzdignjen

vse popredalčkano

od daleč sprednja stena, po tleh epoxi, stene gips plate, zadaj 10 cm stiroporja in še izolacija dodatna

mašina za poliranje felten zaprta v ohišje, del ohišja je škatla za vso orodje (vbodne, flexi, rezkar, brusilke)...

vso orodje na steni in na dosegu roke na panku

tudi alarm ne sme manjkat

dvosed za relaxat, za stranke in pa za prespat kakšno divjo žurko

tihožitje med mojimi izdelki in svinjami za leto 2010

za gretje/hlajenje skrbi inverterska klima od gorenja + dodatna peč na petrolej za segrevanje nad 18 stopinj (poliester,...)

tudi expres je v drugačni luči, volje je ogromno da se dokonča

pisarna z dostopom do interneta

wall of fame, zgoraj dosežki iz leta 2005, spodaj pa slike izpod mojega fotoaparata

close up

pa še iz druge strani, 32 A4 fotografij

to je to za ta dnar ! Komentarji dobrodošli

Lepo urejeno! Škoda da je samo 6x6m. Malce je tesno, čeprav vprašanje koliko rabiš. Jaz imam s kolegi 12x9m pa se mormo včasih imet kar radi, ker se je tu pa tam treba kar fajn skup stisnit.
Fajn da maš izolirano, mene tepe ker nimam, pa je potem skoz mal bolj mraz.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

ne sprašuj, staro ko smo praznali je šlo za podaljšan povišan kombi, pelat smo mogl 2x na odpad. Ogromno se pozna manjši plac, je pa res da sem tukaj sam, pol pa zložiš vse kar maš, začneš postavlat, pa na koncu znese tud 6x6 dovolj. Če bo pa želja po ličarski delavnici je zraven mene še en 6x6 prostor, ampak zaenkrat vsaj mene ne matra nič, brusim tak kot prej, zunaj.robi1000 napisal/-a:Lepo urejeno! Škoda da je samo 6x6m. Malce je tesno, èeprav vprašanje koliko rabiš. Jaz imam s kolegi 12x9m pa se mormo vèasih imet kar radi, ker se je tu pa tam treba kar fajn skup stisnit.![]()